Prima love slaví třetí narozeniny: Co sledují diváci nejraději?

V pohádkách se objevují tři přání, tři bratři anebo tři čarodějnice. Trojka byla odjakživa magické číslo. 8. března na Mezinárodní den žen oslaví televizní kanál Prima love třetí narozeniny. A my se podíváme, jak se Love dařilo během posledních tří let...

Tři roky lidského věku znamenají teprve začátek života, ke kterému směřujete pomalými krůčky. Trojka v numerologii, tedy ve vědě, která se zabývá významem čísel, znamená dovršení celku. Trojka je znamením kompletnosti, proto známe Svatou trojici, vtipy o třech cizincích (potkají se Američan, Čech a Rus...), trojúhelník se svými třemi stranami je nejstabilnějším plochým obrazcem. Kompletnost čísla sledujeme i v našich osobních životech. Většinou je spojení muže a ženy dovršeno právě třetí osobou – dítětem, která vytváří rodinu.

Seriály, které milujete

Třetí rok televizního kanálu Prima love oslavíme v sobotu 8. března. Prima love začínala s velkou pompou v roce 2011 jako kanál, který bude určen hlavně ženám. Už třetím rokem sledujete ty nejlepší seriály, jako jsou Sběratelé kostí, Sex ve městě a Castle na zabití. Díky seriálu Sex ve městě dokonce tři z vás odletěli do domoviny Carrie Bradshaw, New Yorku!

Třetím rokem máte možnost sledovat filmy, které budou zapsány do filmové historie jako nejlepší romantické snímky. Vzpomínáte?

Po dvou letech v roce 2013 Prima love věrná svým ženským divačkám, změnila svůj grafický kabátek a také se zařekla, že dále už muže vyčleňovat nebude. Mužům nabídla hlavně detektivní seriály, jako je americký Sherlock Holmes: Jak prosté, který má s tím britským pramálo společného. Protože se nebál bořit všemožná klišé. Stejně jako Sběratelé kostí ho pravidelně sledovalo přes 90 000 diváků.

V dubnu loňského roku se celá rodina mohla ponořit do nostalgie, kterou vždycky vyvolá fenomenální seriál Dallas. Proč fenomén? Na novém webu Primy love jsme se na všechny jeho stránky dopodrobna zaměřili!

Byly to velké změny, s kterými jste prošli s námi – a my vám za to děkujeme.

Podívejte se na ty nejúspěšnější pořady. Uvádíme čísla sledovanosti diváků starších patnácti let.

České reality show vás baví! VyVolení a Hotel Paradise

Kromě seriálů a romanických trháků jste mohli vidět i nespočet úspěšných reality show. Jsme velice rádi, že mezi nejsledovanější pořady na Prima love patří právě ty z naší produkce. V minulém roce 2013 jste mohli pravidelně dívat na Denní rekapitulaci a Vila Živě z domu VyVolených, kterou znovu vyhrál miláček publika Vlado. Přestože jste mohli sledovat i celodenní shon ve vile pomocí online přenosu, jedná se nejúspěšnější vlastní pořad v historii Primy love. Průměrně totiž Denní rekapitulaci z VyVolených sledovalo okolo 160 000 diváků!

My jsme si z VyVolených na webu Prima love trochu utahovali:

Ráj v Dominkánské republice

V roce 2012 jste měli možnost vidět úplně novou reality show, která neměla obdoby. A u diváků si získala obrovskou oblibu! Od pondělí do pátku mohli její příznivci na Prima love sledovat dění ve vile, kde se v jednom z nejluxusnějším hotelu v Dominikánské republice tvořily nové a nové páry.

Trpělivou výherkyni Nelu sledovalo na Love v průměru 125 000 diváků.

Chcete se podívat na ty nejlepší epizody z Hotelu Paradise? Všechny informace a epizody najdete TADY.

Ukázalo se, že rádi vaříte a pečete

Zatímco české osudy hvězd reality show Vás zajímaly nejvíce, české geny v sobě zaručeně nezapřeme. Důkazem toho jsou samozřejmě reality show a pořady o vaření. My jídlo přece milujeme! Kromě všeobecně milovaného pořadu Prostřeno!, který můžete sledovat na hlavním televizním kanálu Prima od 18.00 (recepty a epizody najdete TADY), vás nejvíce baví americká reality show Báječné dorty a těsně za ní Úžasné dorty, kde cukráři a umělci v jednom vytvářejí ty nejbláznivější zakázky, které si umíte představit. Nejenže uvidíte, co dokážou takoví lidé vytvořit, ale pohlédnete i do zákulisí extrémně stresujícího prostředí v těch nejlepších cukrárnách světa. Tyto reality show můžete sledovat každé pondělí od 20.15!

Mnohým z vás každé pondělí na webu Prima love lechtáme chuťové kanálky sladkými a uměleckými inspiracemi – tyto reality show sleduje pravidelně okolo 110 000 diváků!

Prima love vám servíruje každodenní kuchařské show

Kromě sladkostí však každé odpoledne můžete pravidelně sledovat kuchařské show světových kuchařů a dnes i celebrit! V našem programu se jich vystřídalo spoustu. Dlouho vás provázel nejlepší kanadský šéfkuchař Ricardo v pořadu Ricardovy recepty. V poslední době se vezeme na anglické vlně skvělých a zábavných šéfkuchařů Jamieho Olivera a Gordona Ramseyho. Jamie je nejen kuchař, který vás pravidelně učí vařit Zdravé rychlovky, ale je i vizionář, jenž stejně jako Ricardo apeluje na používání lokálních potravin a rodinnou atmosféru během vaření. Vařte zdravě a rychle s Jamiem každý všední den 17.30.

Na webu naleznete i exkluzivní rozhovor s Jamiem!

Zatímco ryšavého Gordona Ramseye můžete sledovat každý víkend v 17.55 v anglické a úplně první verzi Ano, Šéfe. V této roli už neuvidíte našeho oblíbeného Zdeňka, ale rychlou tryskomyš Gordona, který se s ničím nemaže. Kdo z nich je lepší? Gordon má za sebou také zajímavou historii, málem byl totiž z šéfkuchaře velký fotbalista!

Kuchařské show můžete také sledovat on-line na PrimaPLAY! Gordona Ramseyho TADY.

Jamie vaří super rychlovky TADY.

Prima love pekla hlavně s Markétou

V prosinci roku 2012 jste viděli první pilotní díl prvního samostatného pořadu Primy love Božské dorty od Markéty. Sympatická cukrářka Markéta Krajčovičová vás přes půl roku učila péct úžasné dorty doma. Nebyly to jen dorty, ale i různé sladké pochutiny, které můžete najít na našem webu, kde najdete epizody, recepty a fotky. Markétu jste si oblíbili, každý díl průměrně sledovalo přes 120 000 diváků, ten nejsledovanější díl až 160 000 diváků.

Chcete vědět, jaké filmy sledujete na Prima love nejraději? Jaké seriály jsou nejoblíbenější? Co pro vás chystáme? Sledujte nás na našem webu. Každý den vás budeme informovat!

Novinky můžete sledovat i na našem Facebooku.

Zdroj: ATO-MEDIA RESEARCH

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.