Kdo pojede do New Yorku díky Sexu ve městě?

Soutěž „Dopřej si luxus jako hrdinky Sexu ve městě a poznej nové kamarádky“ zná vítězky.

Téměř stopadesát divaček Prima LOVE se zapojilo do soutěže se seriálem Sex ve městě o luxusní víkend v New Yorku.

Během tří týdnů zasílaly dámy prostřednictvím formuláře na webu prima-love.cz své fotografie, na kterých musely co nejlépe vystihnout podobu s jednou ze seriálových postav. Odborná porota z došlých fotografií vybrala dvacet finalistek, kterým fanoušci v galerii na facebooku Prima LOVE udělovali tzv. „lajky“.

Ukončením finálového kola dne 30. srpna vzešly čtyři vítězky. Do New Yorku s doprovodem osobního stylisty se podívají Radka Luňáková, Lucie Sváčková, Tereza Tichá a Karolína Bímová. Atmosféru života „na vysoké noze“, jaký si v Sexu ve městě užívají Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, dívkám ještě více umocní balík peněz, díky kterému si ze svého výletu budou moci odvézt spoustu fantastických módních kousků.

Tato čtveřice se kromě toho zúčastní i prestižní módní záležitosti Prague Fashion Weekend, která se uskuteční poslední zářijový víkend v nejprestižnější pražské ulici Pařížská.

Seriál Sex ve městě zaznamenal na Prima LOVE velký úspěch. Dosavadní hodnoty tohoto vysílacího slotu jsou oproti předešlým výsledkům velmi nadprůměrné. Průměrná sledovanost je 53 tisíc diváků z cílové skupiny D15+. Seriál je úspěšný zejména mezi ženami 15-44, kde dosahuje v průměru podílu na trhu 4,94 %.

Zdroj dat: ATO – Mediaresearch

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.