Skutečné příběhy ze života na Love: Její muž žil dvojí život, ona za něj pyká

Dvojí život není jen údělem agentů FBI, ale i obyčejných lidí, kteří si někdy nemohou pomoci. Ano, narážíme na zlobivé manžely, kteří mají minimálně dvě ložnice, kde se cítí jako doma. Na Prima love v sobotu uvidíte skutečný příběh ze života Žiješ jednou, zemřeš dvakrát.

Dramatický název filmu Žiješ jednou, zemřeš dvakrát plní svoji funkci. Kanadský thriller uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.05. Pojednává o ženě, která do tragické smrti svého manžela vůbec netušila, co je její milý zač. A ještě dlouho jí potrvá, než přesně zjistí, co její muž dělal za jejími zády. Nejhorší na tom všem je, že ona za všechno bude muset pykat. Podaří se jí utéct od násilníků, kteří po ní chtějí peníze?

O co ve filmu jde?

Nicole Lawkerová při výbuchu lodi nečekaně přijde o svého manžela. Vyšetřování FBI prokáže, že nešlo o náhodu. Nicole však unesou neznámí muži, aby jí sdělili své podmínky: buď do týdne sežene peníze, nebo svého manžela. Po tomto incidentu je už Nicole nucena si připustit, že její manžel byl někdo jiný, než si ještě před nedávnem myslela...

Dokážete si představit ubohou Nicole, která celá ta léta žila ve sladké nevědomosti, zatímco teď hořce zaplatí? Dvojím životem ovšem někteří muži žijí rádi. Možná je láká adrenalin, možná je to jen jejich neschopnost odolat. Za nimi ovšem stojí manželky, které celou tu dobu kolikrát nic netušily.

Mezi takové ženy patřila i manželka kalifornského guvernéra a rakouské světové filmové hvězdy. Arnold Schwarzenegger má viditelně rád život na hraně. Pětadvacetileté manželství tak obrovské tajemství samozřejmě neuneslo...

Kanadský thriller si můžete pustit již v sobotu na Prima love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.