01/05/24

První Máj na DERMACOL LOVE DAY

Nejzamilovanější den v roce a tradiční oslava lásky a krásy DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce se pomalu blíží! Letos se můžete těšit na hudební vystoupení Evy Burešové, skupiny Lunetic, Sebastiana, Sharloty nebo Simona Oppa, a to hned na dvou pódiích v horní i dolní části Grébovky, a vychutnat si inspirativní módní přehlídky, workshopy, dechberoucí taneční vystoupení, Beauty Talks, divadelní představení, dobré jídlo a pití – zkrátka se přijít bavit v doprovodu svých drahých poloviček i těch nejmenších. O to, abyste se cítily hýčkané a krásné, pečuje každý rok značka Dermacol, která pro vás také tentokrát chystá mnoho aktivit, stanovišť i prezentačních stánků – a samozřejmě nebude chybět ani prvomájová neslíbatelná rtěnka 16h Lip Colour.

I letos vás celým dnem provedou tváře televize Prima, na horní Prima LOVE stagi se již tradičně setkáte s moderátory Evou Hecko Perkausovou a Romanem Šebrlem, ve spodní části se na vás bude těšit moderátorka Eva Decastelo. Čeká vás také interaktivní zóna Prima LOVE, která kromě mnoha dalších aktivit nabídne i dabingové studio. V něm si budete moci po boku hned dvou ostřílených hlasů, Michala Holána a Oldy Hajlicha, vyzkoušet své nadání pro dabing a ocitnout se v jedné z populárních tureckých telenovel. Ani tentokrát nebude chybět autogramiáda oblíbených herců ze seriálu ZOO. Na Jana Kopečného, Šimona Bilinu, Veroniku Žilkovou, Sáru Milfajtovou, Elišku Brumovskou, Roberta Noska, Adélku Hesovou i Kubu Bartáka se můžete těšit ve 14:30 na ZOO stage ve spodní části Havlíčkových sadů a poté bude následovat autogramiáda kousek za stagí.

 

NOVINKA

A co víc? Program pro celou rodinu a večerní zábavu letos nabídne i čarodějnická warm up párty v předvečer Prvního máje ve spodní části parku.

Vstup na akci je zdarma. Pokud si ale zakoupíte tašku DERMACOL za 299 Kč, nalíčíme vás, nalakujeme vám nehty, a navíc si odnesete dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Zakoupit si ji můžete již nyní přes Ticketportal, Goout nebo Slevomat.

Titulárním partnerem šestého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL.

Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA.

Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

ORGANIZÁTOŘI

TITULÁRNÍ PARTNER

OSTATNÍ PARTNEŘI