Znáte herecké klany s proklatě modrýma očima?

Muži s modrýma očima? Zpravidla jsou to ti, co lámou jedno ženské srdce za druhým. Paul Newman měl takové oči, že se v nich žena do deseti sekund ztratila, následovala jeho náruč. Nejen v Hollywoodu se však dědí blankytný pohled. Takovým důkazem je rodina Prachařů.

Ilja Prachař a David Prachař jsou muži, kteří si otcovské testy rozhodně dělat nemusí. V rodině Prachařových se dědí pomněnkově modré oči z generaci na generaci. A nejsou to jen modré oči! To je vidět hlavně na mladém Jakubovi, herci a moderátorovi televizní show Česko Slovensko má talent a teď i vědomostního pořadu Máme rádi Česko. Čím je Jakub starší, tím více se v obličeji podobá svému dědovi Iljovi. Tuto sobotu si můžete užít, jak nejstaršího Ilju Prachaře na Prima love, tak i nejmladšího Jakuba na Primě. Oba dva po osmé hodině večerní!

Ilju Prachaře uvidíte v sobotu ve 20.15 na Prima love v kriminálce Motiv pro vraždu, kde hraje po boku dalších hereckých legend, jako je Josef Abrhám nebo Zdena Studenková. Povídkový film zachycuje tři různé tváře zločinu. V povídce Víkend zabije pan Karas ženu, kterou před časem znásilnil, aby ji umlčel. Omylem však usmrtí jinou. V Rukojmích terorizuje narkoman Čaban nemocniční operační tým, ale rozvážní lékaři složitou situaci zvládnou. V Kapsáři se zloděj Benda hned po propuštění chce vrátit k řemeslu, ale jeho pokus skončí tragicky...

Ilja Prachař. Foto: archiv Jiřího Janečka

Ačkoliv byl Ilja Prachař vynikající divadelní herec a dabér, většina lidí ho zná z nezapomenutelného večerníčku v roli Trautenberka. Jeho chamtivý a lakomý statkář se zapsal nesmazatelně do dětských hlaviček. O něco přísnější charaktery hrál i v dalších filmových rolích. Většinou to byly role policistů, vojenských důstojníků, úředníků, lékařů či politických funkcionářů. Kromě toho byl však Ilja Prachař i skvělý dramatik.

Ani Jakub Prachař nepadl daleko od stromu

Kromě vzhledu po něm jeho syn David a vnuk Jakub zdědili i zvláštní smysl pro humor. Jakuba jsme sledovali čtyři roky v pořadu Česko Slovensko má talent, kde vtipně okomentoval každého, i toho, kdo talent neměl. Podívejte se na jeho nejvtipnější momenty:

V pořadu Máme rádi Česko, který uvidíte tuto sobotu ve 20.15, zase perlí trochu jinak:

Podobné články

Dalším klanem jsou skandální Douglasovci

O něco známější herecký klan, který už po několik generací zdolává ženské publikum právě díky svým modrým očím, je rodina Douglasů. Zatímco rodina Prachařů oplývá pomněnkově modrýma očima, Kirk a Michael Douglas mají modré oči jako tmavý oceán. Jejich životy také provázejí mnohem větší skandály...

Přečtěte si o nich něco víc:

Sledujte Ilju Prachaře v české kriminálce Motiv pro vraždu na Prima love ve 20.15!

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.