Seriály a filmy

15. července 2014 00:00

Petra Kloidová

Zločiny nad Seinou pokračují, budou řešit vraždu profesora

Jean Reno bude mít plné ruce práce s pěkně ošemetným případem. Mrtvý, jehož smrt se bude snažit vyřešit, totiž zdaleka nebyl tak bezúhonný, jak by profesor na univerzitě měl být. Na další díl francouzské kriminálky Zločiny nad Seinou se podívejte v úterý ve 20:15 na Prima love.

Před budovou Opery je zavražděn muž silnou dávkou jedu přímo do krku a umírá v křečích během několika minut. Mrtvým je profesor Sittler, o němž se proslýchá, že jeho aktivity na univerzitě nebyly vůbec standardní. V rámci své bisexuální orientace prý dokonce spal se svými studenty a studentkami výměnou za dobré známky.

Chcete poznat seriál Zločiny nad Seinou? Začněte samotným Jeanem Reno:

Než se však Jo dostane vrahovi na stopu, objevuje se jeho další oběť – profesorova milenka, která je zavražděná stejným způsobem jako její partner. Komisař St-Clair nachází potenciálního viníka, věčného studenta Jacquese. Motivem měla být jeho neschopnost napsat svou dizertační práci. Nakonec ale vychází najevo, že vinen není on, ale jeho přítelkyně. Jak to ale prokázat? Jo se, jako již mnohokrát předtím, opět uchýlí k malé lsti.

Povede se mu zločince převézt? Uvidíte ve středu na Prima love ve 20:15 v dalším díle krimiseriálu Zločiny nad Seinou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.