Zesnulý Robin Williams si zahrál ve filmu Ptačí klec gaye. Údajný důvod jeho sebevraždy

Rok a pár dnů uběhlo od sebevraždy hollywoodského komika Robina Williamse. Poslední zprávy o důvodu sebevraždy mluví o tom, že Robin se nemohl vypořádat se svou údajnou homosexualitou. Na Prima love v neděli uvidíte film Ptačí klec, kde Williams hraje homosexuála.

Nedělní večer na Prima love oslavíme s vynikajícím hercem a komikem, jenž vytvářel generacím dětí veselé dětství (vzpomínáte si na Jumanji a Flubber?). Robin Williams si před rokem 11. srpna 2014 vzal život ve svém domě. Oběšeného na nylonové šnůře ho našla manželka. Smutná zpráva obletěla celý svět a sociální sítě se zaplnily zkratkami R.I.P.

Utajený dopis na rozloučenou

Rok od sebevraždy přichází americký bulvární magazín Globe se šokujícím odhalením. Tvrdí, že hercem napsaná poslední slova byla skutečně nalezena! Jde o naprosto překvapující důvody, proč se úspěšný herec k zoufalému činu odhodlal. Je známo, že se v minulosti potýkal se závislostí na alkoholu a drogách, která ho osudově poznamenala vzhledem k celoživotnímu boji s depresemi. Hlavním důvodem však prý byla jeho potlačovaná homosexualita, se kterou se nedokázal vyrovnat.

Ptačí klec jako vyhlášený gay klub

Jestli je to pravda, nebo ne, to už se veřejnost s největší pravděpodobností nikdy nedozví. Nedělní film Ptačí klec je ovšem důkazem, že Robin Williams problém zahrát si homosexuála rozhodně neměl.

Ptačí klec je vyhlášený gay klub na Palm Beach, který vlastní Armand Goldman. Muž, který si je své homosexuality vědom a nebojí se ji ukázat v plné polní. Robin Williams svou postavu tatínka, jenž vychovává hetrerosexuálního synka, zahrál bravurně s nonšalancí sobě vlastní.

Armand žije v dlouholetém svazku s přítelem Albertem a společně vychovávají syna Vala z Armandova jediného styku s tanečnicí Kathryn. Jednoho dne Val otci oznámí, že by se chtěl ženit. Jeho vyvolenou je spolužačka Barbara. Jenže její otec není nikdo jiný než ultrakonzervativní republikánský senátor Kevin Keeley – ten právě oznámil založení „Koalice mravního řádu“. Jeho kolega a spoluzakladatel však vzápětí umírá v náručí nezletilé barové prostitutky, čehož se chytí média a Keeley prožívá peklo.

Povedenou komedii Ptačí klec uvidíte na Prima love již tuto neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.