Zavzpomínejte na všechny vaše lásky: pošlete nám retro fotky z vašeho mládí!

Web seriálu Všechny moje lásky, kde hlavní roli Marie hraje Veronika Žilková, pořádá malou soutěž. Zavzpomínejte si na vaše mládí, mládí rodičů nebo babiček a pošlete nám na vlně retra fotky ze 60.–80. let!

Seriál Všechny moje lásky, který je o Marii, jež ztratí v podstatě zároveň svého manžela a práci, je mimo jiné o krásných vzpomínkách. Ty máte i vy diváci, kteří společně se seriálem můžete vzpomínat na léta, kdy jste se možná poprvé zamilovali, kdy vaše dítě udělalo první krok, nebo kdy jste si brali z lásky svou drahou a druhou polovičku.

Retro vzpomínky na fotkách? To můžete být vy, kočárek nebo vyfocená panenka, s kterou jste si hrála jako malá.

Vzpomínáte na to, jak jste nenáviděla jarmilky při každé hodině tělocviku, nebo na vaše epesní tepláky? Pošlete nám fotku. Pokud máte fotku vašich malých ratolestí z té doby, nebojte se ji sdílet.

Potkali jste se s manželem právě na spartakiádě? Pošlete nám fotku a vyhrajte moderní pekárnu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.