Záchranka San Francisco: Atentát na policisty!

Záchranka San Francisco každou středu pokračuje dalšími příběhy, které dovedou vystrašit. Může být snad podlejší zločin, než útočit na záchranáře a policisty, kteří mají pomáhat a chránit? V San Francisku zuří teror...

Záchranka San Francisco je poměrně úzká parta lidí, kteří se umí podporovat v nejhorších situacích. A momentálně jsou v ní velké personální obměny. V minulém díle odhalil Rabbit svoje tajemství, které pomůže pochopit jeho problematickou povahu ještě o něco více.

Jenže Rabbit se po úsudku psycholožky stává záchranářem, který může znovu do služby. Pravidla záchranky mu to ale příliš neulehčují.

Co Rabbit skrývá za tajemství? Buďte v obraze!

Rabbit nastupuje jako nováček neboli nový „zobák“, a tak musí mýt sanitky a připravovat pro ostatní kávu a občerstvení. Ostatní pánové a dámy si jeho služby náležitě užívají.

Teror v ulicích San Franciska

Zatímco Rabbit čistí sanitky, v centru města se stane autonehoda. Auto srazí policistu a řidič uteče. Na místo přijede mnoho policistů, hasičů a Nancy s Glennem. Náhle někdo začne střílet do policistů a lidí v uniformách. Všichni záchranáři musejí být opatrní a nosit neprůstřelné vesty. Mají strach, a tak neošetřují pacienty na místě, ale svážejí je do nemocnice, kde lékaři a sestry nestíhají.

Podívejte se, co skrývají sexy uniformy v seriálu!

Boone s Taylorem jedou za dalším pacientem. Zjistí však, že je to past. Dům je prázdný a začne po nich střílet sniper. Naštěstí se jim nic nestane. Později si střelec vybere další dva záchranáře. Střelec je má stále na mušce. Zranění leží na zemi a nikdo k nim nesmí. Rabbit už to nevydrží, neposlechne a jede v sanitce pomoci. Střelec pálí i do sanitky...

Podaří se Boonovi a Taylorovi uprchnout z pasti?

To uvidíte ve středu na Prima love ve 23.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.