Za život v odpadcích může homosexuální manžel

Abyste se ocitli Po krk v odpadcích, stačí prožít emoční stres, který vás dostane na kolena. A není ani třeba, aby vám zemřel někdo blízký a milovaný jako většině hrdinů našeho dokumentu. Můžete třeba jen zjistit, že celý život žijete s člověkem, který není takový, jak si myslíte.

Debbie žila jako každá jiná žena v jejím věku. Starala se o čtyři děti a svého manžela. Cítila se spokojená. S manželem to sice posledních pár měsíců neklapalo, ale to se stává. "Má příliš práce," omlouvala ho. Do té doby, dokud se jí nezastavilo srdce ve chvíli, kdy jí její životní láska oznámila, že je gay. Celý život se jí propadl mezi prsty. Co řekne dětem?

Po rozvodu s manželem se začala stranit všech lidí. Svoje deprese začala léčit sbíráním věcí. Během několika let se její dům proměnil ve skládku. Na ní teď žije se synem. Další tři děti se už odstěhovaly.

Debbie začala trpět kompulzivní poruchou shromažďování. Nikdo jí až dosud nepomohl. Teď svoje trauma sdílí s kamerami a diváky. A také první úspěchy...

Prožíváte životní krizi? A přesto nechcete, aby vaše děti žily v nepořádku? Jak uklízet, abyste se nezbláznila? Máme pro vás pár tipů:

Hlídejte si "horká místa"

Co jsou to horká místa? To je vaše židle u postele na rychlé odkládání oblečení. Část linky, kam vy a vaše ratolesti nejčastěji odkládáte hrnky. Prostě místa, která když nehlídáte, tak přetečou věcmi. Nepořádek přitahuje nepořádek. Taková zákoutí, která bývají to první, co člověk uvidí, když vejde do místnosti, je nutné uklidit a pak několikrát denně kontrolovat (a na to vám stačí krátký pohled) – což je práce ani ne na jednu minutu. Jinak by mohly přijít pomluvy, že máte doma nepořádek, a tak jste potažmo i špatná matka.

Jak si zautomatizovat uklízení?

Pro začátek si dávejte jen základní úkoly: uklidit dřez, sebrat poházené oblečení... Až se tyto práce zautomatizují a budete je vykonávat bez sebemenších problémů, postupně přidávejte další.

Další rady, jak uklízet efektivně a rychle najdete TADY.

Sledujte Po krk v odpadcích každé úterý ve 20.15 na Prima love!

Po krk v odpadcích: léčí se kvůli lásce!

Po krk v odpadcích: Co dokáže vyvolat trauma 11. září?

Co dokáže způsobit emoční stres?

Co je obsesivně kompulzivní shromažďování?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.