Vyšetřovatelka Rizzoli bude ve čtvrtek v ohrožení života!

I do osobního života se zločin promítne jedné z hlavních hrdinek populárního seriálu. A půjde opravdu o hodně. Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Tajný nepřítel

Kolem Jane Rizzoli se dějí divné věci. Její kolegy i přítelkyni Mauru směřují k podezření, že schopné vyšetřovatelce někdo usiluje o život. A jedna z hlavních hrdinek, která jde jindy zločincům nemilosrdně po krku, je tak tentokrát zřejmě sama obětí.

O co mu jde?

Jedná se o zbrusu nového psychopata, nebo nepřítele, s nímž se potkala už v minulosti? Druhá možnost by nebyla nic překvapivého – Jane dostala za mříže spoustu zločinců, kteří touží po vykonání pomsty ať už vlastní rukou, nebo tím, že někoho instruují. Uf, uf!

Hraje se o čas

Šéf Vince Korsak má nicméně jasno v tom, že Jane Rizzoli, které už v minulé řadě život fatálně poznamenala kulka, je třeba ochránit tím, že ji postaví mimo aktivní službu. Tým se dává do pátrání, zatímco Jane pátrá v minulosti a snaží se připomenout si kdeco podezřelého… Kdo je tajemný násilník?

To uvidíte už ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.