Vyhrajte víkend v New Yorku!

Zažijte luxus jako hrdinky Sexu ve městě a poznejte nové kamarádky. Vyhrajte víkend v New Yorku s ubytováním, osobním asistentem a samozřejmě pořádným balíkem peněz na nákupy.

od 15. srpna se budete na Prima LOVE pravidelně setkávat s vaším oblíbeným seriálem Sex ve městě.

Že už se nemůžete dočkat? Věřte, že vás jeho sledování bude bavit ještě víc! I vy se totiž budete moct cítit jako ony a zažít luxus jako úspěšné krásky z New Yorku.

Zdá se vám to neuvěřitelné?

Máte pocit, že vypadáte jako Carrie, Charlotte, Miranda nebo Samantha?

Stačí, když nám pošlete fotografii celé postavy, na které co nejlépe vystihnete oblečením, líčením a účesem podobu s jednou z hrdinek seriálu Sex ve městě.

Na čtyři z vás, které budou v naší soutěži nejúspěšnější, čeká víkend v New Yorku s ubytováním, osobním asistentem a samozřejmě pořádným balíkem peněz na nákupy.

Sledujte pravidelně stránky www.prima-love.cz! Už brzy se dozvíte víc!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.