Seriály a filmy

15. července 2015 08:00

Petra Kloidová

Všechny velké lásky Robin Scherbatsky! Kdo ukradl sličné reportérce srdce?

Nejen milostnými eskapádami Teda Mosbyho živen jest oblíbený seriál. I další hrdinové prožívají milostná dobrodružství. Tedy kromě Marshalla a Lily, kteří mají po většinu „HIMYM“ oči jen pro sebe… Ale co Robin Scherbatsky? S kým během seriálu sympatická tmavovláska chodila?

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte každý všední den od 19.25 na Prima love!

Simon

Ještě v Kanadě, před „počátkem seriálu“, Robin chodila se Simonem. Týpkem, co žil se svou matkou, pracoval v akvaparku a nakonec se s ní rozešel v autě po koncertě jeho kapely kvůli jisté Louise Marsh. Později se Simon a Robin znovu potkají i v seriálu, znovu spolu začnou chodit… a Simon se s ní krátce poté znovu rozejde kvůli Louise Marsh. Mimochodem Simon si Louise nakonec vzal.

Ted Mosby

Jeden z nejzásadnějších vztahů Robinina života. Robin s Tedem randila ve druhé řadě a Ted pro ni dokonce zařídil bytový koncert komorního orchestru! Bohužel ani přes tuto romantiku vztah nevydržel, byť pro spoustu fanoušků byl kdysi jejich rozchod takřka nepředstavitelný…Ti dva totiž mezi sebou měli perfektní chemii! Ovšem rozešli se natrvalo?

Don Frank

Jako na houpačce byl vztah Robin a jejího kolegy Dona Franka, s nímž chodila v 5. řadě. Nejdřív ho neměla ráda, pak si zažili trapas... Nakonec se však ti dva přece jen dali dohromady, začali spolu chodit a rozešli se poměrně kuriózně. Robin totiž právě kvůli Donovi odmítla pracovní nabídku z Chicaga, aby se později dozvěděla, že dalšímu, komu ji nabídli byl Don, který řekl ANO. Robin to ranilo a s Donem se rozešla.

Kevin

Jak jsem poznal vaši matku – Kevin

Se svým někdejším terapeutem Kevinem si Robin začala o něco později. Jejich vztah, byť ho Robin jednou podvede, dojde dokonce k tomu, že ji Kevin požádá o ruku. Nakonec se však neshodnou na tom, zda mít, či nemít děti a Kevin vezme svou „nabídku“ zpět. Další krach.

Nick Podarutti

Jak jsem poznal vaši matku – Nick Podarutti

Robin potkala Nicka ještě v době, kdy chodila s Tedem a nezačali nejlépe – měl na sobě totiž ošklivé tričko a Robin ho kvůli němu tak trochu ztrapnila. S tímhle tuze emociálně založeným chlapíkem Robin randila v 8. řadě a nakonec se rozešli celkem kuriózně – Barney totiž vpálil Nickovi do obličeje, že on a Robin se stále mají rádi. Čímž se dostáváme k třešničce na dortu.

Barney Stinson

A tou je právě největší svůdník seriálu. Řadě fanoušků nejspíš spadla brada, když se dali Barney a Robin dohromady. Sice se pak rozešli, ale právě o pár řad později spolu začali péct znovu, a dokonce to dotáhli až k svatbě. Barney v chomoutu? Nu to je tedy pecka! Na druhou stranu – kdo jiný by na něj zabral, než rázná Robin?

A co vy?

Kterého z chlapů Madam Scherbatsky máte nejraději?

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku můžete sledovat každý všední den od 19.25 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.