Všechna sláva, polní tráva. To si vyzkouší Martin Lawrence

I když se vám podaří prorazit ve světě, klidně se vám může stát, že tomu místu, kterému říkáte "doma", se vaše sláva vyhne. A to je pak těžké pořízení. To zjistí Martin Lawrence v komedii Vítej doma na Prima love ve 20.15 tento pátek!

Hlavní postava americké komedie Roscoe Jenkins byl skromně vychovávaný, přesto opustil rodnou hroudu a vypravil se do velkoměsta, aby se stal hvězdou. Když už má všechno, po čem toužil – miliony obdivovatelů, krásnou a slavnou snoubenku a spoustu peněz, vyrazí do svého rodného města na oslavu. Hodlá své rodině dokázat, že už není tím malým nemožným nešikou, kterého si každý dobíral. Jenže doma celebritou není ani omylem.

Jižanský synek dobude svět, jen ne svůj vlastní domov

Roscoe Jenkins Stevens je skromně po jižansku vychovaný synek, který opustil svou rodnou hroudu a vypravil se do L. A. Ve městě se z něj stala díky filozofii „vše zvládneš sám“ hvězda. Roscoe má svou vlastní talk show, miliony obdivovatelů, krásnou a slavnou snoubenku a spoustu peněz. Jednoho dne ho rodiče pozvou na oslavu 50. výročí své svatby, a tak se Roscoe společně s desetiletým synem a svou nastávající vypraví po dlouhé době do rodné Georgie...

Roscoe vycítí možnost dokázat své rodině, že už není tím malým nemožným nešikou, kterého si dříve každý dobíral. Jenomže v rodném Dry Springs není tím slavným a úspěšným mužem a jeho mírně potrhlá rodina mu to dává při každé příležitosti najevo...

Zasmějte se v pátek s Primou love při sledování americké komedie Vítej doma!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.