Vraždy podle předlohy! Kůstka jako krvavá inspirátorka

Kůstce středeční případ vyrazí dech. Tyhle vraždy zná… Vrah se totiž inspiroval její nejnovější knihou. Temperance má tak tuze nebezpečného „fanouška“!

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte ve středu ve 21.15 na Prima love.

Nervy tečou

A možná ne jen jednoho! Brzy poté, co našli tři různé oběti, se totiž zdá, že je mají na svědomí tři různí psychopati. O co jim jde? A není to vzkaz samotné Temperance, že příště půjdou po krku jí?

Chvíle napětí

A právě to jsou obavy, které trápí speciálního agenta a Kůstčina přítele Tima Sullyho. Tím spíš, že Temperance jakoukoliv jeho ochranu odmítá a neoblomně se chce o sebe postarat sama. Což je rozpor, který jejich vztahu taky dvakrát neprospívá. A středa tak přinese i porci partnerského napětí!

Není jediný

Kůstka ostatně není jediná seriálová hrdinka, která se potýká s tím, že někdo zrovna takhle zneužil jejích knih. Za podobných okolností totiž začala třeba kriminalistická kariéra Richarda Castla ze seriálu Castle na zabití. Tehdy pouze slavného spisovatele přizvali seriáloví policisté k vyšetřování, když bylo spácháno několik vražd podle jeho populárních detektivek. A nakonec je z toho osm řad úspěšného seriálu. Ten taktéž vídáte na Prima love – a to každé úterý.

Kůstčin čas pak přijde ve středu od 21.15 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.