Seriály a filmy

19. listopadu 2014 22:00

Petra Kloidová

Víte to? Kvůli představitelce Chůvy Fran šel někdo sedět na doživotí

Populární sitcom Chůva k pohledání se natáčel šest let a za ta léta získal spoustu fanoušků po celém světě. A to hlavně díky fenomenálnímu výkonu komičky Fran Drescherové, která ztvárnila hlavní roli potrhlé chůvy. Máme o ní pár faktů, které možná nevíte...

Chůvu k pohledání sledujete každý všední den v 19.40.

Prosadila si svou

Co se její nejslavnější role Fran Fine týče, tak producenti původně chtěli, aby byla hrdinka americko-italského původu, Fran si však prosadila židovský původ hlavní hrdinky. Zajímavostí však je, že během vysílání sitcomu v Itálii se Fran jmenuje Francesca a je Italkou.

Mladá nevěsta

V pouhých 21 se Fran Drescherová vdala za svého spolužáka ze střední školy Petera Marca Jacobsona. Rozvedli se v roce 1999, i nadále však prý zůstali dobrými přáteli a obchodními partnery.

Znásilnění a napadení a smrtelná nemoc

V roce 1985 zažila herečka a její přítelkyně loupežné napadení a znásilnění poté, co do jejího bytu vnikli zločinci. Drescherová o všem veřejně promluvila až po mnoha letech. Násilníka, který byl v té době v podmínce, poslal později soud na doživotí do vězení. V roce 2000 byla Fran také diagnostikována rakovina děložního čípku – naštěstí v raném stadiu.

Bojovnice

Fran se uzdravila a později se začala se angažovat v šíření informací o zdravotní péči. Stala se oficiální americkou zdravotní vyslankyní, která během svých cest po světě upozorňuje na nebezpečí, jež ohrožuje především zdraví žen. Je činná také v charitě bojující proti šíření AIDS a držitelkou několika ocenění za tyto aktivity.

Chůva k pohledání ve čtvrtek od 19.45 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.