Seriály a filmy

31. července 2013 12:00

Petra Kloidová

Ve čtvrtek se na Love podívejte na nejtěžšího muže světa!

Kolik může vážit nejtěžší muž? Tři sta kilogramů? Přidejte. Patrick Duel se pyšní nejvyšší hmotností na světě. Žije v Nebrasce a musel si dům upravit dle zvláštních parametrů. Přesto bojuje za to, aby byl štíhlejší...

Dokument na Prima love ukáže život muže, který se neustále potýká se snahou zhubnout a svojí nedostatečnou disciplínou. Nebo může za jeho neskutečné obžerství nemoc?

Patrick Duel je morbidně obézní muž, který se doslova projídá k smrti. Vážil už téměř půl tuny (482,6 kg) a byl nejtlustším mužem světa, když byl donucen podstoupit operaci, tzv. gastrickou bandáž žaludku, která mu „za pět minut dvanáct“ vysloveně zachránila život.

Jenže disciplína Patrickovi nic neříká. Přes veškerou snahu i peníze, které vložil do své léčby, nebyl schopen omezit jídlo. Moc dobře věděl, že pokud se nepřestane přejídat, zemře.

Patrick Duel potřebuje neustálou péči

S Primou love máte možnost sledovat celý příběh obézního Patricka a jeho snahu o překonání nutkavé potřeby sníst cokoliv. Dokument také ukáže, jak věda vysvětluje různé příčiny skrývající se za obezitou lidí a jakou extrémní fyzickou námahu musejí obézní vyvinout, aby správně pečovali o sebe samé. Řekněme si to na rovinu, uzvednout půl tuny každý den jen cestou záchod musí stát obrovské úsilí.

Na Prima love ve 20.15 uvidíte dokument Neuvěřitelné životy: Půltunový muž!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.