Ve čtvrtek čeká Mauru z Rizoli a Isles pořádná nepříjemnost!

Mrtvola člověka ubitého na silnici – kdo ho má na svědomí? Toť další práce pro Jane Rizzoli a Mauru Isles. Brzy odkrývají, že zavražděný muž byl ve finanční tísni a půjčil si od lichváře. Motivů však může být víc! A do toho má Maura problém!

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Mauru okradou o identitu

Na jméno nadané patoložky a nejlepší kamarádky Jane Rizzoli si totiž brousí zuby zločinci! A Mauru okradou… o identitu! Kdo za plánem stojí a jaké to bude mít pro doktorku důsledky? A souvisí právě tenhle zločin s případem, který se vyšetřuje, s něčím úplně jiným? Uvidíte už ve čtvrtek večer!

Problémy, problémy

Pro Mauru to nejsou první trable. Ve čtvrtém díle čtvrté řady se Mauře například brutálně nevyvedlo jedno rande – ráno se totiž probudila vedle zavražděného muže. Omámili ji, nic si nepamatovala a okamžitě se stala hlavní podezřelou. A Jane a spol. měli co dělat, aby přišli celé záhadě na kloub a z průšvihu ji vysekali. Nicméně nakonec to samozřejmě všechno dobře dopadlo!

Pohnutý osud Maury

Víte vůbec o tom, že seriálová Maura má za sebou docela náročný život?

Maura vyrostla v bohaté rodině, která ji jako dítě adoptovala. Jejím biologickým otcem je však irský zločinecký boss Patrick „Paddy“ Doyle a matkou dr. Hope Martin. Ta se v seriálu poprvé objevila ve třetí sérii a diváci tak zjistili, že jak Maura, tak Hope nakonec skončily u stejné profese – patologie. V seriálu nakonec nechybí ani Paddy, který má roli zrovna ve čtvrtečním díle.

Minulý týden jsme psali, že Jane Rizzoli byla v dětství tomboy jak hrom. A i Maura měla své zvláštnosti – byla poněkud samotářská. V 10 odešla na internátní školu a spolužáci jí dokonce vymysleli nelichotivou přezdívku Maura – The Bore A, protože se domnívali, že je jejich velice chytrá spolužačka nesmírně nudná. Ale to se sakra pletli!

Co si počne Maura v příštím díle? Uvidíte už ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.