V úterý uvidíte sesterské duo ve Sběratelích kostí!

V seriálu Sběratelé kostí září Emily Deschanel již osm sezon. Víte však, že má mladší sestru herečku? Seznamte se s Zooey Deschanel. Je také talentovaná a půvabná.

Rychlejší start

Paradoxně právě Zooey se dostala do diváckého povědomí rychleji. Už kolem dvacítky na sebe výrazněji upozornila v příznivě hodnocených filmech. Po boku Kate Hudson a Anny Paquin si v roce 2000 vystřihla roli v hudebním filmu Na pokraji slávy. O pouhý rok později si s Josephem Gordonem Lewittem zahrála ve vydařeném teenage dramatu z psychiatrické léčebny Bláznivý. Role v All The Real Girls jí vynesla ocenění na filmovém festivalu v Mar del Plata a rozhodně si ji pamatujete i ze Stopařova průvodce po galaxii z roku 2005, kde ztvárnila Trillian.

Osudoví Sběratelé kostí

Její starší sestra dlouho takové štěstí neměla a obsazovali ji spíš do malých rolí, zpravidla televizních filmů různé kvality. Poprvé na sebe výrazně upozornila také v televizi. A to rolí hlavní hrdinky snímku Dům v růžích podle knihy Stephena Kinga. Až v roce 2005 přišla její životní profesní příležitost ve Sběratelích kostí, které vídáte každé úterý na Prima love. Tehdy devětadvacetiletá Deschanel rychle získala sympatie fanoušků.

Mladší Zooey se mezitím objevila třeba ve snímcích Most do země Terabithia nebo Yes Men, nejvíc ji ale proslavila hlavní role v romantické komedii 500 dní se Summer. Zde se opět sešla s Josephem Gordonem Lewittem. Emily jste pak mohli vidět třeba v menší roli v slavném Návratu do Cold Mountain či předloňské televizní hořké komedii Perfektní rodina (letos uvedené v rámci festivalu Mezipatra). Emily zde ztvárnila lesbickou ženu z katolické rodiny.

Obě dvě sestry v seriálech. A dobrých!

V současnosti se obě sestry „sešly“ v televizním prostředí. Zatímco Emily stále natáčí Sběratele kostí, Zooey je hlavní hvězdou seriálu The New Girl, který má v současnosti tři řady.

Zooey si dokonce zahrála epizodní roli Kůstčiny sestřenice právě ve Sběratelích kostí. Sběratele kostí sledujte v úterý ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.