V sobotu na Primě LOVE zazáří Bettina Zimmerman. Bude na stopě únoscům partnera

Stíny minulosti zničí rodinné štěstí zamilovaného páru ve filmu Nezvěstný milenec. A navíc v momentech, které si chtěli tak užít… Co se stalo? A na koho se můžete těšit v hlavní roli? Snímek Nezvěstný milenec uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Unesli jí milence?

Všechno začalo tak parádně. Claudia se synem a přítelem vyrazili na dovolenou do Řecka. Opálit se, vykoupat, nachytat bronz. Všechny plány jdou nicméně stranou ve chvíli, kdy se Claudiin přítel vypaří jak pára nad hrncem. Zdrcená mladá dáma se snaží zjistit, zda se stal obětí trestného činu, nebo „pouze vzal roha“… A to, na co přijde, ji šokuje. Zjistí totiž, že musí bojovat s přízrakem minulosti, který její lásku fatálně ohrožuje.

Herečka, co má v malíčku romantické role

Jako Claudia se v napínavém snímku představí německá herečka Bettina Zimmerman. V současnosti jednačtyřicetiletá dáma začínala při studiu herectví v polovině 90. let jako modelka a reklamní herečka. Později se objevila v dramatu o mladém malířovi Fisimatenten, kde si zahrála po boku Alexandry Marii Lara (Doktor Živago, Baader Meinhof Komplex). A po roce 2000 se pustila především do německých romantických filmů a thrillerů pro televizi. Hlavní roli ztvárnila třeba v romantikách Roztomilá zlodějka, Okamžik rozhodnutí a Hrdost a vášeň. Z napínavějších žánrů se objevila například ve snímcích Podezřelý z vraždy, Šifra Karla Velikého nebo Cizí holka. Což je mimochodem snímek, kde se partnerské štěstí, tentokrát na pobřeží Istrie, také zčistajasna rozpadne.

Nicméně zatímco ve svých rolích má Bettina dramatu až až, v reálném životě prožívá zřejmě dost šťastné období. Po několika nevydařených vztazích se dala dohromady s kolegou Kaiem Wiesingerem a loni v prosinci se jim narodilo první společné dítě. Bettina má z předchozího vztahu syna Dylana a Wiesinger vychovává dvě dcery – jeho manželka, herečka a zpěvačka Chantal de Freitas, před 3 lety zemřela.

Snímek Nezvěstný milenec uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.