V neděli uvidíte romantický film Láska má křídla

V neděli uvidíte další romantický film, který je jako ze života. Každá pátá žena je v dnešní době samoživitelkou. Taková je i hrdinka německého filmu, kterou pozve bývala tchýně na prázdniny s tajným záměrem dát ji s exmanželem dohromady. To by ovšem nesměl vysloveně spadnout z nebe muž nový...

Na Prima love uvidíte ve 20. 15 tuto neděli romantický snímek Láska má křídla.

Rozvedená Tessa zůstala po rozchodu s dcerkou Miou úplně sama. Otec její dcery se v podstatě vypařil, přesta lse o dceru zajímat. Tessa životní ránu vzala statečně a o dceru se stará sama. Pro samou práci a péči o dcerku novou lásku však už několik let nepotkala. A na prázdninách u snachy se má všechno změnit...

Bývalý manžel, nebo nový muž?

Tessa je pozvaná od bývalé tchyně, aby u jezera strávila společně s dcerkou prázdniny. Tessa ovšem netuší tajný záměr tchýně, která se rozhodla chybu svého vlastního synáčka napravit. Chce dát bývalou manželskou dvojici dohromady. Vypadá to totiž, že bývalý manžel dostal rozum a chce se k rodině, kterou opustil, dostat zpět. Tessa by se hlavně měla se svým manželem Bernhardem usmířit. V tuto chvíli ji však z nebe vysloveně spadne muž, po kterém dlouho toužila.

Na jejich zahradě letadlem nouzově přistane slavný dirigent Frederik Winter. Ten Tessu zcela okouzlí, ale i on má své mouchy. Za celým vztahem ovšem bude stát stín bývalého manžela Tessy, který se své rodiny nechce jen tak vzdát.

Romantický snímek uvidíte na Prima love v neděli ve 20. 15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.