V neděli uvidíte premiérovou 11. řadu Chirurgů na Love

Prima Love na konec srpna chystá premiéru 11. řady amerického seriálu Chirurgové. Co vás v nové řadě čeká? Chirurgové nemocnice v Seattlu se těžce srovnávají s faktem, že přišli o dlouholetou kolegyni a kamarádku. S její novou náhradnicí si příliš nerozumí.

Jeden z nejlepších dramatických seriálů z lékařského prostředí pokračuje jedenáctou řadou. Chirurgové nemocnice v Seattlu se těžce srovnávají s faktem, že jejich dlouholetá kolegyně a kamarádka doktorka Cristina Yang odešla do Švýcarska. Zároveň si příliš nerozumí s její novou náhradnicí doktorkou Maggie Pierce (Kelly McCreary). Ta se snaží spřátelit se všemi, ale zvlášť s doktorkou Meredith Grey (Ellen Pompeo). Má k tomu svůj vlastní důvod a svou roli v tom sehraje i Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

Co uvidíte v 11. řadě?

Lékařky Callie Torres (Sara Ramirez) a Arizona Robbins (Jessica Capshaw) uvažují o možnosti mít spolu další dítě. Nicméně Arizona má také zájem o stáž u doktorky Nicole Herman (Geena Davis), která je specialistkou fetální chirurgie a jedinou ženou v oboru.

Doktorka Amelia Shepherd (Caterina Scorsone) se nastěhovala k Meredith a Derekovi a rychle se učí, jak to v nemocnici chodí. Doktoři April Kepner (Sarah Drew) a Jackson Avery (Jesse Williams) se těší na narození dítěte, ale rozdíly v názorech na to, jak budou maličké vychovávat, mezi nimi vyvolají napětí. Doktoři Richard Webber (James Pickens, Jr.) a Catherine Avery (Debbie Allen) jsou sice pár, ale neshodnou se na tom, jaký je jejich vztah, jak vést nemocnici, ani kdo by to měl mít na starost.

Chirurgové mají mnoho práce se zachraňováním životů… i ve vlastních řadách.

11. řadu Chirurgů uvidíte na Prima Love 21. srpna na Prima Love!

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.