V Místě činu odhalí německého masového vraha!

Čtvrtek je pro Primu love symbolem dobrodružství a kriminálních případů, které řešíme u našich sousedů. Německé kriminálky patří k těm nejoblíbenějším. A dnes budeme řešit s policisty případ masového vraha, který zabíjí mladé dívky. Už dnes ve 20:15 na Prima love.

Policisté objeví zakrvácenou dodávku místního sedláka. Po těle však nebylo ani památky. Když je později nalezena další mrtvá žena, začne to vypadat na dílo sériového vraha. Naše vyšetřovatelka Charlotte Lindholmová má psychické problémy, ale i přesto se rozhodne případ za každou cenu vyřešit…

Sedlák se opil do bězvědomí

Podezřelý, tedy majitel dodávky Schatz, tvrdí, že s jejím zmizením nemá nic společného. Předchozího večera se tak opil v místním hostinci, že ho museli domů dovést. Usnul na gauči a ještě ráno měl spoustu alkoholu v krvi. Tělo zatím nebylo nalezeno. Charlotte, která prožívá těžké životní období po smrti svého přítele Tobiase, chce případ vyřešit. K tomu jí pomáhají uklidňující tablety.

Charlotte Schatze předběžně zatýká a vyslýchá. Schatz tvrdí, že je nevinný, ani si nemyslí, že by ho žena opustila. Charlotte si je jistá, že lže. Schatz ví, že je Simona mrtvá. Schatzova psa někdo podříznul, ale nezdá se, že by to byl Schatz – je myslivec a ten by svého psa nikdy nezabil.

Přichází Beno, kuchař a ten, kdo byl večer za barem. Holger je jeho dobrý přítel, ale řekl mu, že ho Simona chce opustit a že by ji spíš zabil, než by se s ní dělil o statek a pole. Je mu to však divné, neví, že by měli se ženou problémy. Charlotte se ptá, zda chce svému příteli pomoci nebo mu spíš uškodit? Beno pak jde domů a poví ženě, že pověděl, co chtěla, ale Holger je dobrý chlap a pro něj takový i zůstane.

Sledujte kriminálku Místo činu každý čtvrtek na Prima love ve 20:15!

Má za sebou totiž obrovskou historii:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.