Seriály a filmy

28. července 2014 22:10

Petra Kloidová

V hlavní roli čas: Kate běží o život, stejně jako Lola a další

V naprosto prekérní situaci se ocitá Kate Beckettová. Castle za méně než 24 hodin podlehne účinkům smrtícího toxinu a ona musí najít protijed. Pokud neuspěje, zemřou i další lidé. Kate běží o život. Záchrana v krátkém čase je lákavé téma. Má to napětí a spád. Mrkněte na hitovky, kde se hraje o čas.

Legendární Lola

Když v roce 1998 natočil tehdy nepříliš známý německý režisér Tom Tykwer akční příběh o dvojici milenců, která přijde o igelitku s ohromným množstvím peněz pro gangstery, byla to pecka. Rudovlasá Franka Potente běžela o život svého přítele Manniho ve třech příbězích s třemi různými konci a bylo jen na divákovi, který z nich mu přijde nejsympatičtější. Dynamický snímek katapultoval ke slávě nejen Tykwera, ale i představitelku Loly Franku Potente a Moritze Bleibtreua, který hrál nešťastného Manniho. Mimochodem na znovuzískání peněz měla Lola pouhých 20 minut!

Běh džunglí

S dobou zániku říše Mayů spojil svůj „rychlý“ film i režisér Mel Gibson. Mladý Indián, Jaguáří tlapa, se vydává na útěk džunglí, aby zachránil sebe i svou rodinu. Jeho vesnice totiž byla napadena, obyvatelé pobiti a jen on a několik dalších mužů svázáni a odvlečeni jako oběť bohům. Jaguáří tlapa, který předtím svou rodinu schoval do studny, však uprchne. A utíká jak před pronásledovateli, tak za záchranou těhotné manželky a dítěte, kteří jsou stále ve studni a při nejbližším dešti se utopí.

Budoucí minulost

A teď nejnovější přírůstek. V posledním filmu ze série komiksových X-menů musí v minulosti legendární Wolverine nejen zabránit události, která neblaze změní budoucnost, ale je třeba stihnout to taky pěkně rychle…jeho souputníkům v budoucnosti totiž hrozí strašné věci. A rychle přituhuje...

Zachrání Kate Beckettová svého partnera a parťáka? Uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.