Seriály a filmy

14. listopadu 2014 22:12

Petra Kloidová

V Chůvě k pohledání vystoupilo přes sto celebrit!

Chůva Fine je tím největším fanouškem všech celebrit – bez výjimky. Seriál o chůvě, která si nebere servítky a vychovává jak děti, tak své zaměstnavatele, milovaly i slavné osobnosti. A mimo jiné proto v seriálu také vystupovaly. Bylo jich skoro sto! Víte které?

Pracovat pro Maxwella Sheffielda je pro Fran Fine splněný sen. Nejenže je to krasavec se stříbrným pruhem ve vlasech, ale kde jinde by potkala tolik slavných osobností než u broadwayského producenta? Celebrity si v sitcomu přímo podávají dveře...

Je třeba uznat, že jak stárne Chůva, ale i ostatní celebrity, z nichž spousta patří k hollywoodské klasice, už se tito slavní ve světě nablýskaných V.I.P. osobností příliš neobjevují. Ale jejich jména se zapsala do historie showbyznysu.

CHŮVU K POHLEDÁNÍ MŮŽETE SLEDOVAT ONLINE

Slavní v Americe vystupují u Jay Lena, Leno vystupuje v Chůvě k pohledání

V první sérii se objeví Leslie Hornby, známější pod přezdívkou Twiggy. Slavná modelka, která zahájila trend dnešní doby, tedy ultra štíhlost, si zahraje Maxwellovu sestru.

Za samu sebe přišla do seriálu Elizabeth Taylor. Když Fran převáží její perly, stopne si taxík, který řídí Rosie O´Donnell, moderátorka stejnojmenné talkshow. Jejím hostem byla i představitelka chůvy Fine, Fran Drescher.

V Chůvě si samozřejmě zahrál i Jay Leno, do jehož pořadu Tonight show se snažila dostat každá celebrita. Kdo u něj nebyl, jako by neexistoval.

Miliardář a bývalý manžel české lyžařky Ivany Donald Trump jako milovník krásných žen také nemohl v tomto sitcomu chybět.

Pamela Anderson, sex symbol 90. let,zase Fran odlákala exsnoubence, a přijdou i Whoopi Goldberg a Jane Seymour alias Dr. Quinn.

Fran bere od všeho všechno

V sitcomu účinkují i slavní zpěváci jako Céline Dion nebo Elton John.

Soulový pianista a tvůrce stylu R&B Ray Charles si zahraje Yetina snoubence Sammyho. Jeho synovce ztvární raper Coolio, ze kterého Fran udělá rappera i v seriálu. Jednou už se dokonce zdá, že potká i Barbru Streisand, ale místo ní přijde její nevlastní sestra Roslyn Kind. Franina největší oblíbenkyně se na obrazovkách bohužel neobjeví, ale v rámci příběhu se s ní Fran potká.

ZA VZNIK CHŮVY K POHLEDÁNÍ MOHL NEÚSPĚCH A LET DO FRANCIE

Seznam celebrit je dlouhý. Pokud je chcete spočítat všechny, zapněte si Primu love. Sedm dní v týdnu, dvakrát denně. Každé pondělí až pátek ve 19.45 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.