V Castlovi hrají oficiální manželé, tipněte si kdo!

Ryan potřebuje víc peněz a tak vezme druhou práci… A žádná pohodička to není. Právě během jeho služby totiž dojde na charitativní akci k atentátu, který nepřežije organizátorka. O co šlo? Než to zjistíte, mrkněte na pár perliček o Seamusi Deverovi, bez jehož Ryana si Castla už nelze představit.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Hraje se ženou

Nejen před kamerou, ale i za kamerou spolu žijí Kevin a Jenny Ryanovi. V reálném životě jsou totiž Seamus Dever a představitelka Jenny Juliana Dever taktéž manželi. A to už devět let! Bydlí v Los Angeles.

Maso si nedá

Pokud byste chtěli herecké manžele pozvat na večeři, steakem nebo vepřovou je neuctíte. Ba naopak! Seamus i Jenny jsou totiž přísnými vegetariány a bojovníky za práva zvířat. Oba například podporují organizaci Best Friend Animal Society.

Na ruském jevišti

Seamus nějakou dobu působil v Rusku – hrál tu a studoval při Moskevském akademickém uměleckém divadle. Co se profesní dráhy týče, tak je Seamus divadelnímu prostředí věrný stále, z televizních počinů jste ho mohli zahlédnout třeba v Odložených případech, Námořní vyšetřovací službě nebo komediálním seriálu V těle boubelky. Co se obrazovky týče, je Castle na zabití jeho zatím jednoznačně největší příležitostí.

Máte Kevina Ryana rádi?

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.