Užijte si v pátek amerického baviče Jimmyho Fallona!

Jak se role milovníka fotbalu zhostí jeden z nejvtipnějších Američanů vůbec? Jimmy Fallon je původem herec, ale je známý hlavně ze své noční show v televizi NBC. Je to takový americký Jan Kraus...

Jak dokáže fanatismus ovlivnit podobu vašeho vztahu? O tom pojednává romantická komedie na Prima love ve 20.15 Fanaticky zamilován. Uvidíte roztomilou Drew Barrymore a Jimmyho Fallona. Jimmy si tentokrát zahraje toho milovníka fotbalu, který má předplatné na každý zápas Red Sox. A to může být v osobním životě opravdu problém...

Ben je povoláním učitel a jednoho dne jede s několika vybranými žáky na matematickou exkurzi. Během ní pozná půvabnou Lindsey, která se o ně stará. Mezi oběma mladými lidmi brzy vzniká milostné pouto. Je tu ale potíž: Ben má ještě po strýci předplacená místa na stadionu, kde nepromešká jediný zápas svého milovaného klubu.

Lindsey je zase zapálená pro svou práci, v níž si vede velmi dobře a možná ji dokonce čeká povýšení. S Benem začne chodit na zápasy, ale jeho vášnivému nadšení pochopitelně tak zcela nepropadne.

A v čem je problém?

Když Lindsey chce Bena ukázat svým rodičům, Ben samozřejmě nemůže, protože Red Sox mají zrovna úžasný zápas před sebou. Lindsey je zklamaná a tady začínají první problémy ve vztahu. A rozhodně to není první ani poslední problém, za který může fotbalové družstvo.

Když si konečně Ben uvědomí, kdo je pro něj důležitý a na prvním místě, dá Lindsey přednost. Místo fotbalového zápisu jde společně s Lindsey na oslavu narozenin. Skvěle se baví, dokud nezjistí, že kvůli tomu prošvihl zápas desetiletí... Umíte si představit, že oheň je na střeše.

Přežije vztah Bena a Lindsey? To uvidíte na Prima love ve 20.15 tento pátek!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.