Úžasné dorty? To je hlavně adrenalin, a nejen u pečení

Reality show Úžasné dorty dokazuje, jak někteří jedinci umí perfektně pracovat se stresem. Na Prima love každé pondělí ve 20.15 vídáte Paris, hvězdu Úžasných dortů, pro kterou napéct třicet dortů není žádný problém, ale přesto je to pořádný adrenalin. Uvidíte proč...

Tento týden věnuje Paris dort na charitativní akci. Výtěžek půjde na dobročinné účely. Pomůže Japonsku, které bylo zasaženo zemětřesením. Plán Paris je jasný, chce, aby byl dort dokonalý a částka na charitu co nejvyšší.

Dort pro Japonsko zasažené přírodní katastrofou a Austrálii

Paris výrobou dortu pověří stylově dekoratérky japonského původu Ritzi a Naoko. Dort má vypadat jako krabice plná sushi. Další zakázkou je dort na oslavu výročí založení jednoho z nejslavnějších australských plaveckých klubů. Překvapivě bude mít podobu bazénu. Paris jím pověří Annu Mariu, specialistku na svatební cukrovinky.

Plavecký bazén. Foto: lifestylefood.com

Zhatí chřipka nejdůležitější zakázku?

Nejdůležitější zakázkou týdne je dort pro muzeum v Melbourne v podobě Tutanchamonovy mumie. Ritzi a Naoko mají plné ruce práce, přesto musejí zvládnout i faraona. Nejzkušenější dekoratérka Margie bude pomáhat jak s bazénem, tak s dávným panovníkem. Dámy pracují v neskutečném rytmu, který by zvládl málokdo.

V tu nejnevhodnější dobu Paris skolí chřipka, není jí dobře, přesto tvrdošíjně odmítá svůj podnik opustit a jít si lehnout. Má strach, že bez jejího dozoru nebudou zakázky hotové včas. Ritzi a Naoko bravurně zvládly krabici se sushi, Tutanchamon však není hotový ani zdaleka. Paris si nepřeje, aby Ritzi a Naoko zůstávaly v práci přesčas, nechce jim platit hodiny navíc jen proto, že si neuměly zorganizovat čas. Jenže dort někdo dodělat musí.

Jak se se zákazem Naoko popere? Co udělá, aby byl dort včas dokončen?

V následujícím díle, který uvidíte hned ve 20.50 bude Paris připravovat svatební dorty. Ty jsou vždy trochu ošemetné, protože budoucí manželé mají roztodivné nápady, často chtějí do dortu zakomponovat zvířecího mazlíčka, vzpomínku na první setkání nebo oblíbené místo. A teď to skoro vypadá, že se celá Austrálie hodlá vdávat!

Jak se dělá krajka na dort?

Anna Maria dostane úkol, který ji nikdo nezávidí. Má ručně namalovat krajku, jež má být naprosto stejná jako má nevěsta na šatech.

V dalším dílu, který následuje hned poté ve 20.50, uvidíte, jak to vypadá, když Duff odjede do Chicaga. Goef musí vymyslet a upéct přes 30 dortů...

Chcete srovnat americké umění s naší českou cukrářkou Markétou? Na přípravu dortů v pořadu Božské dorty od Markéty se můžete podívat na Prima Play ZDE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.