Učešte se jako Carrie!

Seriál Sex ve městě se stal hitem už před 15ti lety, tak je jasné že si Carrie prošla už mnoha změnami své vizáže a hlavně svých vlasů. Od dlouhé zlatovlásky po krátkovlasou dračici.

První díl Sexu ve městě spatřil světlo světa v USA v roce 1998 a v České republice asi o dva roky později. Postupem času se měnila móda nejen v oblékání ale i v účesech. Představitelka Carrie Sarah Jessica Parker je původně hnědovláska a taková měla i Carrie být, než se tvůrci seriálu den před natáčením rozhodli, že Carrie bude blond.

Sarah má své vlasy přirozeně velmi kudrnaté, takže jedinou změnou, kterou musela projít, bylo blond melírování. Postupem doby se však Sarah i tvůrci rozhodli, že jsou vlasy vlnité až moc a je třeba vlnky udělat jemnější.

Nejprve Carrie vlasy vyžehlí úplně do rovna a po té teprve až přijde na řadu několik druhů kulem. Sarah přiznala, že jí trvá úprava vlasů přes hodinu a další hodinu si nanáší makeup! V mnoha dílech se Carrie pyšní i úplně rovnými vlasy až do půli zad.

Po tolika změnách ztratily Carriiny vlasy sílu, takže ve čtvrté řadě stylisté navrhli Sarah kratší sestřih-krátké vlnité mikádo! Sarah měla zpočátku obavy, ale souhlasila a nakonec říká, že to byla zajímavá změna. Na otázku, který sestřih se jí zalíbil nejvíce, odpověděla, že ten nejzábavnější účes byl právě ten prvním díle, kde vlasy zabraly celou obrazovku a uprostřed nich vykukoval malý obličejík.

Jak na Carriny vlny

Udělejte si stejný účes, jako nosí Carrie, zde je návod!

1. Ujistěte se, že máte opravdu dostatek času!

2. Na vlhké vlasy naneste trochu pěny na objem.

3. Nastříkejte sprej z mořské soli do stále vlhkých vlasů (čím více přípravků na objem tím lépe).

4. Vyfénujte vlasy, tak aby byly sušší ale ne zcela vysušené

5. Lehce vlasy pročešte

6. Zatočte malý pramínek vlasů (asi 3 cm) a přichyťte ho na hlavě sponkou, toto udělejte na celé hlavě

7. Fénem vlasy úplně dosušte

8. Sponky odstraňte, opět přidejte pěnu pro dodání objemu

9. Nyní je čas na kulmu! Každý asi centimetrový pramínek natočte na kulmu a několik sekund zahřejte

10. Prsty pročešte vlasy, abyste vlny rozdělily

11. Naneste lak na vlasy a hotovo!

Ohodnoťte Carriin účes Na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.