Tyto Báječné dorty umí muž, který peče od 15 let!

Další várku Báječných dortů uvidíte na Prima love toto pondělí. Tentokrát navštívíme cukrářství, které vlastní muž, jenž dorty vyrábí od patnácti let profesionálně. Jak vypadá jeho umění? To uvidíte na Prima love v pondělí ve 20.15!

Cukrářství a pekařství Torrance Bakery najdete třicet kilometrů jižně od Los Angeles. Majitel je už prošedivělý chlapík, v cukrárenství pracuje od patnácti. Jak vypadá? To uvidíte v pondělí! Dort, který nechává snoubenka upéct pro přítele, by měl vypadat jako jejich plážový domek nad oceánem. Bude mít podlahu, stěny i střechu z čokolády a na ní došky z vloček.

Po žebříku poleze fondánový hasič a fondánová nevěsta ho bude tahat do domku. Plážová část dortu bude mít jinou příchuť. Ozdobí ji jedlé palmy, molo, přístav a hasičský člun. V lastuře z bílé čokolády se zaskví diamantový zásnubní prsten z cukru. Dort bude metr dvacet široký, metr vysoký a vážit bude 170 kg. Vše za 2700 dolarů.

Sto šedesát kilometrů od Los Angeles je cukrárna No More Boring Cakes. Netradiční dort, který vytvoří tentokrát, bude sice svatební, ale na téma polynéských slavností. Spodní patro bude pojato jako mořské vlny obklopené jedlým pískem a škeblemi, další tři patra ponesou tropické květiny vyrobené z gumpasty...

Na předměstí Los Angeles je cukrárna A Sweet Design. Tam mají vyrobit dort pro dívku k jejím 26. narozeninám. Zvolili podobu dračí princezny sedící na louce poseté květinami. Dračí čenich, krk, ocas a nohy budou z vločkové modelovací hmoty, křídla zase z gumpasty. Drak bude držet malý dortík. Cena se vyšplhá na 4500 dolarů.

Sledujte Báječné dorty na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.