Tři dorty, které stojí za hřích i nekuchařce!

V pondělní reality show sladké pokušení uvidíte další stres v cukrářském byznysu. Tentokrát budou dvě sestry připravovat dort pro americkou armádu do Afghánistánu. Jenže na to mají jen tři dny... To vše uvidíte v pondělí ve 20.15!

Ve Sladkém pokušení Sophie vyrábí novou příchuť pro příští měsíc. Mají s Katherine vlastní podnik a je potřeba stále vymýšlet něco nového – a sestry se kvůli tomu dost často neshodnou. Sophie vymyslela baseballové cupcaky a Katherine koktejl, ale podle Sophie je to hloupost. Mají se soustředit jen na bábovičky. Zašly za nimi pořadatelky slavnosti zvané Hon Fest v Baltimoru.

Je to taková soutěž krásy orientovaná na 50. a 60. léta minulého století. Vyhraje to nejzajímavější zlatíčko. Sestry se rozhodly vyrobit obřího plameňáka z cupcaků. Bude vysoký 180 cm, bude mít dřevěnou konstrukci a jeho tělo pokryje přes tisíc cupcaků. Navrch dostane jako ozdobu náhrdelník, brýle a drdol, jaký se v té době nosil. Nejhorší bude vymyslet peří. Do toho jim volá plukovník z Pentagonu a zve je na oslavu narozenin. Armáda si cení, že darovaly vojákům do Afghánistánu 10 tisíc cupcaků. Na oslavu by bylo dobré přivézt nějaké cupcaky. Co třeba tank? Jenže za 3 dny mají mít obřího plameňáka a teď ještě k tomu obří tank? Sledujte reality show Sladké pokušení na Prima love ve 20.15.

A teď se pojďte inspirovat třemi dorty, které zvládnou i ne-cukrářky! Uvidíte, jejich příprava není tak složitá!

1) Dort Pavlova

Čokoládovo-malinový dort Pavlova. Foto: Kitchenette.cz

V Austrálii je to dort Pavlova, ve Francii meringue, u nás asi bezé, pusinkový dort – nebo tak nějak by se mohl jmenovat –, ale je prostě úžasný.

RECEPT tady

2) Nepečený tvarohový dort s letním ovocem

Odlehčené tvarohové zákusky jsou zvlášť v létě velmi oblíbené. Tento oceníte pro jeho snadnou přípravu a efektní výsledek. Kromě ovoce mu dodá na přitažlivosti ozdoba z mandlí s karamelem.

RECEPT tady

3) Tiramisu

Oblíbený recept, který dělá snad každá rodina. Jenže my pro vás máme menší vychytávku. Koukněte na recept.

RECEPT tady

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.