TOP STAR love: Svůdné tělo Andrey Verešové, pro které by ženy zabíjely!

Superženy, které rozhovory skoro nedávají! Simona Stašová a Daniela Peštová exkluzivně! Andrea Verešová a postava, pro kterou by ženy vraždily a muži dali veškerý majetek! Sledujte Top star love Martiny Gavriely! Dnes ve 21. 40 na Prima love!

Štoudková:

Misska Michaela Štoudková se pyšní krásnou postavou. Můžou za to geny a několik hodin sportu denně...

Andrea Verešová – svůdné tělo:

Modelka Andrea Verešová má i po dvou porodech dokonalé tělo. Ladné křivky ráda předvede také na přehlídce spodního prádla. Aby mohla ukazovat super postavu, tvrdě dře v posilovně...

Stanislav Zindulka – velký herec malých rolí:

Velký herec malých rolí, tak je často přezdíván herec Stanislav Zindulka. Je držitelem Českého lva za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Babí léto. Osmnáct let je v angažmá v pražském Činoherním klubu.

Simona Stašová – role si pečlivě vybírá:

Herečka Simona Stašová si filmové, divadelní a televizní role pečlivě vybírá. Před kamerou nic nešidí. O tom i řadě dalších témat bude vyprávět.

Daniela Peštová – nafotila dráždivé fotky:

Modelka Daniela Peštová nafotila lechtivé fotky, jejichž autorem je charismatický herec Pavel Batěk. Top Star Love vám fotografie ukáže!

Deprese slavných:

Deprese trápí řadu slavných. Někteří s touto nemocí bojují či bojovali a někteří ji nezvládli. Jak se tedy se splíny poprat?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.