TOP STAR Love: Odhalení

Martin Maxa odhaluje perfektní muskulaturu. A co sexy modelka Dvořáková? Věnuje se kouzlení. Nenechte si ujít TOP STAR Love Martiny Gavriely a dozvíte se víc! V pondělí 24. 12. ve 21.40 na Prima love.

Sexy Dvořáková

Modelka Martina Dvořáková odsouvá modeling na vedlejší kolej, věnuje se především práci manažerky a s radostí vystupuje s kouzelníkem Kožíškem!

Jaroslav Sypal aktuálně

Herce Jaroslava Sypala proslavila role důstojníka v komedii Byl jednou jeden polda. Od té doby však na větší hereckou příležitost čeká.

Martinová vzpomíná

Zpěvačka Věra Martinová prozradí, jaké má pracovní nabídky, a vylíčí, jak byla v New Yorku v době teroristického útoku a bála se o život!

Maxa o soukromí

Zpěvák Martin Maxa je urostlý chlap s perfektní muskulaturou. Poodhalí však něco víc. Podrobnosti ze soukromí, a to i o intimních partiích!

Slovenské herečky v Čechách

Slovenky se snaží prorazit v Česku a některým už se to podařilo. Proč se tlačí do Prahy? Jak se cítí vedle českých herců? Všechno zjistíme!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.