TOP STAR Love: Misska a superfotbalista

Tajný příběh spisovatelky Obermannové: Milovala prezidenta a všem to řekla. Misska a superfotbalista... Co nám prozradí Vignerová a Ujfaluši z milostného života? Sledujte TOP STAR Love Martiny Gavriely v pondělí 3. 12. ve 21.40 na Prima love.

Sexy Domanská

Modelka Denisa Domanská předvedla své křivky. Dokázala, že titul v soutěži krásy vyhrála zaslouženě!

Obermannová o lásce k Havlovi

Milovala prezidenta a napsala o tom knížku. Spisovatelka Irena Obermannová si zveřejněním údajného milostného vztahu s Václavem Havlem způsobila velké problémy.

Láska mezi Vignerovou a Ujfalušim

Fotbalista Tomáš Ujfaluši a modelka Aneta Vignerová randí od loňského léta. Jak funguje vztah na dálku? Chystá slavný pár svatbu?

Finková, Laurinová – o dětech

V poslední době měly problémy se svými vztahy. Obě mají děti. Linda Finková a Sabina Laurinová prozradily, zda potomci půjdou v jejich šlépějích.

Sexy Sokolová

Modelka Kateřina Sokolová je krásná a taky nesmírně šťastná! Jak to dělá? Prozradím nám recept na pohodu, krásu ve tváři a šťastný život.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.