Seriály a filmy

11. července 2012 10:03

Štěpán Podmol

TOP STAR love: Jsou v sexu náruživější Češky nebo Slovenky?

Lucie Křížková je čerstvou maminkou a štíhlá jako laňka! Co se stalo se skupinou Holki? Ivan Vyskočil má opět partnerku mladší o několik desetiletí!

Sledujte Top star love s Martinou ve čtvrtek od 21.40 na Prima love!

Lucie Křížková Váchová a miminko:

Novopečená maminka Lucie Křížková Váchová porodila na začátku května synka Davídka. Po porodu je prý štíhlejší než předtím. Pracovní nabídky se jí jen hrnou…

Holki:

Holki – slavné trio se po několikaleté odmlce opět vrací a dává o sobě vědět odvážným videoklipem. S dívčí skupinou zavzpomínáme na staré časy…

Ivan Vyskočil:

Herec Ivan Vyskočil si vždycky potrpěl na mladší partnerky. Ani teď tomu není jinak. S půvabnou, o 41 let mladší Romanou chodí již pár let. My si s Ivanem popovídáme zejména o práci.

Dara Rolins není ani Rolincová:

Původní jméno Dary Rolins znělo Darina Gambošová. Proč podala žádost o změnu jména? V reportáži se podíváme na některá úplně šílená jména slavných!

Češky a Slovenky jsou dračice:

Češi a Češky jsou sexuálně mnohem víc aktivní než zástupci slovenského národa. My se na česko-slovenské rozdíly zaměříme, ovšem po stránce krásy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.