Telenovelu Ošklivka Betty má na svědomí herečka Salma Hayek!

Prima love před třemi týdny začala vysílat americkou verzi telenovely Ošklivka Betty. Hlavní role se ujala americká herečka America Ferrera. Celou produkci telenovely, jež měla v Americe obrovský úspěch, má na svých bedrech hollywoodská herečka Salma Hayek...

Originální verzí Ošklivky Betty byla kolumbijská verze Yo soy Betty, la fea (Jsem Betty, ošklivka). Fenomenální úspěch znamenal celosvětové vysílání ve více než sedmdesáti zemích světa. Většina zemí Ošklivku Betty vysílala v originální verzi, některým se však podařilo odkoupit práva a natočit si svou národní Ošklivku Betty. Proto tedy vznikla indická verze, kde se hlavní hrdinka nejmenovala Betty, ale Jassi, v izraelské verzi Esti Ben-David, ruská ošklivka se jmenovala stylově Katya. Holandská hvězda se v seriálu jmenovala Lotte. Ani televize Prima nezůstala pozadu, náš seriál se jmenoval Ošklivka Katka.

Srovnejte světové Ošklivky Betty:

Hollywoodská kráska Salma Hayek jako televizní producentka

Americká verze Ošklivky Betty může vděčit za svoje stvoření čím dál tím úspěšnější herečce a teď také producentce Salmě Hayek. Ta v roce 2006 tvrdila, že si je jistá, že americký divák něco takového, jako je telenovela, potřebuje. Její kalkul byl naprosto správný. Sympatický pohled obyčejné oplácané dívky na tvrdý svět módního byznysu jí vyšel dokonale: "Uděláme si z módního světa legraci. Ne každý je vysoký a štíhlý. Budeme sarkastičtí, ale ani sebeironie nám nebude cizí," slibovala Salma.

Její partner Francois-Henri Pinault vlastní společnost Pinault-Printemps-Redoute, která odkoupila značky jako Gucci, Yves Saint Laurent nebo Puma, přesto si Salma odbyla krátkou mateřskou dovolenou a vrhla se znovu do práce ve své produkční společnosti Ventanarosa Productions.

Jak tento záměr splnila? To můžete poznat sami každý všední den v 15.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.