Svět se zbláznil: Žena jí pneumatiky na kila!

Je až neuvěřitelné, co dokáží lidé spořádat. Devatenáctiletá Allison je závislá na pojídání pneumatik. Za měsíc zkonzumuje až šest kilogramů černé hmoty, která v sobě obsahuje několik rakovinotvorné, toxické látky. Její závislost uvidíte v pátek v dokumentu Nejšílenější úchylky na Prima love v 18.55

Danielle je závislá na výrobcích léčivé kosmetiky. Nejraději používá mast. Má ráda její vůni, dokonce ji i mlsá. Dává si ji také do čaje. Situaci zkonzultuje s lékaři. Jelikož mast obsahuje kafr, je smrtelně nebezpečná. Danielle jemně sníží spotřebu, stále se však závislosti nedokáže docela zbavit.

Alison najdete pravidelně ve stavu, kdy obchází domy a pravidelně obírá pneumatiky a jejich štětinky. Taková chuť ji postihuje opravdu denně. Jí odřezky z pneumatik a připadá jí to jako největší pochoutka. Touto závislostí trpí již od dětství a denně dokáže sníst kolem až 60 centimetrů gumy.

Neuvěřitelná závislost se jí drží už dlouhých šest let. Chuť pneumatik ji připomíná sušené maso, ale o dost gumovější: "Textura těch gumových kousků je jako u sušeného masa. Je to cvičení pro vaší čelist," vysvětluje Alison svoji zvláštní zálibu.

Dohromady snědla už 50 pneumatik

Pneumatiky v sobě obsahují nespočetné množství chemikálií, ale Alison se vůbec nebojí. Svoje gumové kousky vždy pečlivě omyje. Začátky své závislosti spatřuje už od svého ranného dětství. Když byla malá, kousala nožičky svých panenek, později přešla na žvýkačku. Chuť pneumatik ji však naprosto učaroval.

Alison snědla dohromady už padesát pneumatik. "Chutná to chemicky, ale je to úžasné," říká Alison, která se zaměřuje hlavně na štětinky na pneumatikách. Pokud nemá po ruce pneumatiku, často se láduje i kaučukovým lepidlem.

Nevíme, jestli je náhoda, že její snoubenec pracuje v továrně na pneumatiky, nicméně i ten se o ní už velice strachuje. Alison si tedy chystá k lékaři, ale přiznává ale, že svůj boj se závislostí ještě nevyhrála.

Sledujte Nejšílenější úchylky na Prima love v 18.55!

Kdyby ty pneumatiky byly alespoň takhle sladké:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.