Sukničkář a seriálový chirurg je 20 let ženatý a má 5 dětí!

Každé úterý můžete na Prima love sledovat úspěšný seriál Chirurgové. A v něm arogantního stážistu Alexe Kareva s obličejem, který by většina žen chtěla minimálně jednou zfackovat. Alex totiž honí každou sukni v nemocnici. Vypadá na dvacet pět, ale herec Justin Chambers umí pěkně překvapit!

Postava Alexe Kareva byla zpočátku jednoduchá jako již zmiňovaná facka. Alex chtěl prostě sex. Sex s kýmkoliv. Podlehly mu sestřičky, stážistky a doktorky. Při sebemenší zmínce o vztahu vzal nohy na ramena. V posledních sériích se ale ukáže, že i tvrdá skořápka Alexe Kareva se časem ošoupe tak, že za ní můžete zahlédnout poměrně citlivého muže...

Manžel a táta pěti dětí

Představitel Dr. Alexe Kareva Justin Chambers na to opravdu nevypadá, ale 11. června oslavil čtyřicáté třetí narozeniny! Justin je i přes svůj mladý věk přes dvacet let ženatý a má pět dětí.

Justin Chambers začínal jako model, předváděl i pro takové značky, jako je Calvin Klein. Jeho manželka Keisha pracovala v modelingové agentuře. Jednoho dne se spolu potkali v jedné místnosti a bylo to. Po dvou letech od svatby se jim narodila dnes osmnáctiletá Isabella, za další tři roky dvojčata Maya a Kaila, poté Eva a před deseti lety konečně syn Jackson. Justin se přiznává, že tenhle počet jim naprosto stačí, ale aby toho nebylo málo, adoptovali ještě dva psy z útulku. To je rodinka k pohledání!

Stárnutí s manželkou popisuje emotivně

Za tak dlouhé manželství, jaké mají Justin s Keishou, už by měli dávat speciální Oscary. Manželství, které šťastně trvá víc než dvacet let, je v Hollywoodu naprosto nevídané. Justin ho popisuje tímhle způsobem: "Není to tak dávno, může to být pár let zpátky, co jsme se Keishou bavili o našich prarodičích. A najednou jsou pryč, už mezi námi nejsou. I naši rodiče stárnou, prošli jsme si tím, a budeme tím procházet znovu spolu."

Na seriál Chirurgové se můžete podívat každé úterý ve 23.25!

Kdo je Cristina Young? Slaví narozeniny!

Kdo má lepší hlášky z Chirurgů? Cristina vs. Meredith?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.