Stres! To jsou cukrárny s Božskými a Úžasnými dorty dnes večer

V pondělí jako vždy uvidíte ty nejlepší dorty, které člověk dokáže vytvořit. Reality show Božské a Úžasné dorty uvidíte od 20.15. Tento týden vás čeká opravdový cukrářský stres. Cukrárna Planety dortů musí rychle přizvat externisty. Dostanou totiž dost náročnou zakázku...

Tento týden dolehne na návrháře a dekoratéry Parisiny Planety dortů stres, čeká je mnoho náročných úkolů, prvním z nich je originální svatební dort ve tvaru dračí lodi, na jejíž palubě budou umístěny obří figurky líbajících se novomanželů. Další zakázkou je obří dort na prestižní dostihové závody. Ten bude podle přání klienta přesnou replikou vítězné trofeje, což bude poměrně obtížné. Paris má strach, aby nezklamala zákazníka, a tak opět povolává na pomoc externistu Glenna, navíc musí sehnat do cukrářské dílny dalšího pomocníka z řad dekoratérů, ostatní nestíhají.

Následující den zaskočí Paris další nečekaná zakázka, jde o narozeninový dort pro známého kritika jídla, který se specializuje na sladkosti, na tomto dortu si musí dát Paris obzvlášť záležet. Paris má opět pocit, že se zhroutí, svatební dračí loď není dost velká, křivolaký dort pro kritika jídla je příliš nestabilní a navíc Paris zapomněla přeměřit dostihovou trofej a má strach, že nebude dort ve správném měřítku. Je pátek a zaměstnanci Planety dortů musí dokončit tři obtížné zakázky – svatební loď, repliku trofeje, narozeninový dort pro kritika – a k tomu celou řadu drobnějších zakázek. Všichni budou v práci dlouho do noci. V sobotu ráno nešetří Paris chválou, dorty, které opouštějí její podnik, jsou ohromující, všichni opět odvedli prvotřídní práci.

Úžasné dorty na Prima love sledujete každé pondělí ve 20.15!

Pak přijde na řadu tým, který uvidíte hned po úžasných dortech v reality show Božské dorty. V Charm City Cakes čeká opět řada zajímavých projektů. Vytvoří zde dort pro zoo, inspirovaný plameňákem, kupoli Kapitolu a rockerskou pěst. Nejprve vzniká základ kupole. Duff zatím vyráží nafotit plameňáky. Plameňák se ale nebude jíst, stane se součástí výzdoby vstupní haly. Kolegyně zatím pracuje na rockerské pěsti, kolem níž budou rejdit opice.

Plameňáci vzniknou nakonec dva. Jako základ poslouží polystyren, pokrytý fondánovým peřím. Duff a kolegové postupují velmi rychle a brzy jdou zvířata na nástřik barvy. Blíží se finále, stačí doladit zobáky. K předání je připravena rockerská pěst. Má velký úspěch, za pár hodin ale musejí být předáni také plameňáci. Duff je dokončí, když se ale chystá k odvozu, všimne si, že se nevejdou do dodávky. Poveze je na klíně v jeepu s otevřenou střechou. Blíží se však tmavé mraky, a jestli se fondán namočí, je po dortu…

Božské dorty uvídíte hned po konci dortů Úžasných ve 20.50 :-)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.