Startuje 8. série Sběratelů kostí! Co čeká Kůstku a Boothe?

Začíná osmá řada Sběratelů kostí! Předchozí série skončila minulý týden dramaticky – na Kůstku padlo podezření z vraždy a musela zmizet do doby, než bude očištěno její jméno. Co přinese dalších 24 dílů?

Tady je ochutnávka. Premiérová řada Sběratelů kostí v úterý 20.15 na Prima love.

Mysleli jste, že Kůstka s Boothem se dali dohromady, počali dítě a budou spolu žít šťastně a nekonfliktně do (vlastní) smrti? Omyl! Jak už to bývá, seriáloví tvůrci jsou banda zlomyslná a hrdinům trochu zatopí. Partnerské vztahy jsou komplikované.

Kůstka se samozřejmě potýká i s mateřskými slastmi – začíná přehodnocovat své špatné návyky, aby je nepřenesla na Christine, malá slečna je však i přesto svéráz. Do domácnosti Kůstky a Boothe navíc na chvíli přibude nový spolubydlící – Sweets.

Vraždy

I nová série přinese řadu rafinovaných zločinů. Ty nejzajímavější? Třeba pátrání po původu ostatků nalezených v nádobě s lepidlem, do níž spadl výtvarný umělec, nebo vyšetřování vraždy někdejšího dětského vojáka z války v Sierra Leone. Kůstka se zúčastní i archeologického výzkumu, který může dokázat prastarou vraždu. V 9. díle zas diváci zhlédnou vyšetřování případu z perspektivy oběti – čtrnáctiletého chlapce.

Kůstka v ohrožení

To, že její práce může být i pořádně nebezpečná, si Kůstka ověří také v nové řadě – a to hned během několika dramatických situací. Krom toho, že jí jde po krku geniální zloduch, bude v průběhu série i vážně zraněna! Jak jinak než „při práci.“

První díl osmé řady byl nejsledovanějším

Osmou sérii uvedla stanice Fox 17. října 2012, nejvyšší sledovanosti pak dosáhl v americké premiéře „dnešní“ první díl. Vidělo ho takřka osm milionů lidí! V současnosti běží v USA už řada devátá, odstartovala minulý měsíc.

Sběratele kostí uvidíte už v úterý ve 20.15 na Prima love!

Šárka Novotná

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.