Stane se Barney v pátek budoucím otcem?

Téma rodičovství se prolíná jedním z pátečních dílů populárního seriálu Jak jsem poznal vaši matku. A cože se bude dít? Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek od 14.45 na Prima love.

Praští do toho?

Tak za prvé tu máme patrně nejstabilnější pár seriálu –Marshalla a Lily. A právě ti začínají uvažovat o tom, že by si nějakého toho sviště pořídili. Praští do toho, nebo se rozhodnout ještě počkat? Uvidíte!

Nečekaná komplikace

Z trochu jiného úhlu rodičovství čelí svůdník seriálu Barney Stinson. Tomuto okouzlujícími týpkovi se totiž stalo něco, co možná většina fanoušků nepovažuje (v jeho případě) za nečekané, je tím však i tak pořádně zaskočen. Nebudeme vás napínat… Barney se tak trochu bojí, že může být tatínkem.

Nejzajímavější je však fakt, že představitel seriálového Barneyho je v realitě snad nejlepším hollywoodským otcem pod sluncem. Se svým dlouholetým partnerem Davidem Burtkou (tvoří pár více než deset let) si pořídili dvojčátka – kluka a holku. Fotky jejich ratolestí a pověstných kostýmů nejen na Halloween můžete sledovat na jeho bohatém Instagramu. Proč bohatém?

Neil patří mezi ty hvězdy, které si se sociálními sítěmi opravdu rozumí – stejně jako například Robert Downey Jr. – a sociální sítě tak pravidelně zaplavuje náhledy do svého života. Někdy jsou hodně vtipné (třeba jeho dovolená minulý rok, kdy fanouškům ukazoval stav Harrise postupně po vypitých margaritách). Dojemně však působí jeho fotografie s ratolestmi, s kterými tráví nejvíce času a vymýšlí jim hodně speciální zábavu.

Uvidíte v pátek od 14.15, 14. 45, 18.45, 19.15 na Prima love v dalším dílu seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.