Stana Katic se rozhodla! Zůstane v seriálu Castle na zabití?

Velké mlčení prolomeno! Zatímco Nathan Fillion alias Richard Castle před nedávnem potvrdil návrat do seriálu i v naplánované osmé řadě, Stana Katic alias Kate Beckett s vyjádřením dlouho otálela. Teď už by však mělo být jasno! Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.20 na Prima love

Jedeme dál

Po dlouhém napínání je podle webu magazínu Variety konečně známé, že Stana Katic podepsala smlouvu na další díly populární kriminálky. Fanouškům se tak nejspíš vskutku ulevilo, neb se zdálo, že sedmatřicetiletá herečka například loňským naznačením, že na vrcholu je nejlepší přestat, plánovala odchod. Zatím se však zdá, že si to Stana chtěla jen pořádně promyslet a možná si dala od práce na chvíli oraz díky převratné události v osobním životě. Před pár týdny se totiž v Evropě vdala. Pro svatbu si vybrala chorvatskou Dalmácii.

V seriálu pokračují také Seamus Dever jako detektiv Kevin Ryan a Jon Huertas v roli Javiera Esposito.

Spousta zábavy

Tipec je utnut i spekulacím o tom, že osmá řada seriálu Castle na zabití bude definitivně poslední. Vedení televize ABC uvedlo, že Castle (a také Chirurgové, které můžete vídat též na Prima love) poběží i v dalších sezonách, mají prý neuvěřitelně vášnivé fanoušky.

Žárlivost i vražda

Co vás čeká v úterním díle seriálu Castle na zabití? Další zajímavý případ i osobní trable hlavních protagonistů! Castle a Beckett musí vyřešit vraždu nadějného univerzitního plavce, který se však stýkal s lidmi z drogového byznysu. A do toho Castle na svou partnerku žárlí...

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.20 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.