Štáb seriálu Rizzoli & Isles v slzách! Zemřel jeden z představitelů...

Smutná zpráva zasáhla (nejen) štáb, který pracoval na seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně . Zemřel totiž jejich kolega Michael Massee, který si v populárním seriálu zahrál hned v několika dílech. Další díl seriálu Rizzoli & Isles uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Měl tvář padoucha a jemnou duši

Se svým kolegou se veřejně rozloučila například představitelka Maury Isles Sasha Alexander. „Milý, velkorysý muž. Temné role, které jsi hrával, neseděly k světlu v tvé duši,“ napsala herečka na svém Instagramu.

Jedenašedesátiletý Massee podlehl 20. října rakovině. Fanoušci Rizzoli & Isles si ho pamatují jako sériového vraha Charlese „Chirurga“ Hoyta, který se objevil ve čtyřech dílech Rizzoli & Isles a několikrát byl pak i zmiňován. Hoyt byl posedlý Jane Rizzoli, která se měla stát jeho další obětí, ale zachránil ji Korsak.

Smutná hvězda kultovního filmu

Patrně nejznámější Masseeho rolí je zloduch Funboy z kultovního snímku Vrána. Celé natáčení mělo bohužel známý, tragický podtext a představovalo těžký milník v Masseeho životě. Právě Massee totiž vystřelil z pistole, která měla být neškodná, ale smrtelně zranila představitele hlavní role Brandona Lee.

Hrozná nehoda Masseem otřásla. Dal si pauzu od hraní, roky prý trpěl nočními můrami. Nakonec se před kameru ale vrátil a střihl si roli třeba v slavném thrilleru Davida Finchera Sedm či snímku Davida Lynche Lost Highway, kde si zahrál Andyho. V seriálu 24 hodin pak ztvárnil teroristu Iru Gainese a zahrál si i epizodní roli v Aktech X – konkrétně v 5. epizodě 4. řady. V roce 2012 ztvárnil Gustava Fierse v snímku Amazing Spiderman a roli si o dva roky později zopakoval v pokračování Amazing Spiderman 2.

Mimochodem Massee se nevěnoval jen herectví. Se svou ženou Ellen totiž v Los Angeles provozoval butik s oblečením.

Jane a Maura řeší vraždu v módním byznysu

S oblečením má souvislost i zápletka dalšího dílu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. Po pádu z balkonu zemřel majitel značky ekologických oděvů. Jenže obě hlavní hrdinky brzy přijdou na to, že přes zábradlí muž letěl už mrtvý.

Kdo chtěl zakamuflovat vraždu?

Uvidíte v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně už ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky seriál Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.