Spartakus: Macho v seriálu, Popelčin princ v soukromí?

Zatímco představitelka Penny z Teorie velkého třesku se na silvestra vdala, další seriálový hrdina se oženil už před půl rokem a svatba to byla pohádková... až moc. Seriálový tvrďák a hlavní představitel Spartaka, hvězdného seriálu Primy Cool, je extrémní romantik a LOVE pro něj znamená všechno.

Druhý představitel jednoho z nejúspěšnějších seriálových Spartakusů je na filmovém place sice drsňák, který moc dobře ví, co to znamená "krev a písek", a když prochází, vzduchem létají končetiny všeho druhu. A to patří Spartakus mezi ty "přemýšlivější". Zatímco v druhé a třetí sérii Spartaka má Liam McIntyre (31) nejintenzivnější vztah tak možná s Crixusem, ve svém osobním životě dává tento herec přednost o něco romantičtějším vztahům než v seriálu. Spartaka: krev a písek můžete sledovat od 26. ledna každou neděli ve 23.00 na Prima Cool.

Spartakus: Pomsta. Foto: archiv FTV Prima

Princ z Popelky během pohádkového zasnoubení?

Liam se skoro před rokem zasnoubil s herečkou a zpěvačkou Erin Hassan, s kterou randil už dva roky. V každém případě jejich zasnoubení vypadalo extrémně romamanticky a leckomu by tato přeslazená událost vykouzlila sarkastický úsměv na tváři.

Svatba to byla pohádková. Foto: archiv

Liam svou vyvolenou požádal o ruku v Disneylandu na Floridě. A převlékl se za prince v Popelce, zatímco budoucí snoubenka si na sebe, netušíc o co jde, vzala kostým Popelky. Když se konečně potkali, Liam poklekl a nabídl jí prsten, a teď se podržte, který sám navrhl, se stopadesáti drobnými diamanty, s dvěma růžovými diamanty po stranách.

Svatba trochu "girlie"

Za půl roku následoval zase o krok víc vychytanější ceremoniál, který oficiálně stvrdil jejich lásku. Brali se v Austrálii při ideálních čtyřiceti stupních ve stínu a podle slov samotného Liama to byla svatba "a little bit girlie" (trochu dívčí). Svůj romantický charakter ještě podpořil zprávou na twitteru, kde napsal: "Pojďme začít tvořit naši budoucnost."

Spartaka můžete za dva týdny sledovat znovu na Prima Cool! A tohle berte jako zahřívačku!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.