Sobotu si užijte s Primou love! Co vám nabídne?

Nejlepší zima je ta za oknem, proto si nenechte tímto vlezlým počasím znepříjemnit víkend. Na Prima love vám ukážeme, co všechno můžete zažít, aniž byste vytáhli paty z domu!

Ošálí s pomocí filmových maskérů své blízké?

Také vás baví ty neuvěřitelné hollywoodské proměny herců, kdy se z krásného člověka stane monstrum? To vám ukáže reality show Kouzla filmových maskérů od 8.00 na Prima love. Účastníci reality show dostali nový úkol. Musí vyrobit masku, která úplně změní jejich vzhled. V této masce pak budou hrát prodavače v prodejně, kam jejich blízcí přijdou nakoupit nějaký materiál a nesmí je při tom poznat. Soutěžící Gage tak musí ošálit svého přítele, Conor svou sestru, Megan matku, Tate přítelkyni a Sam svého manžela.

Naučte se do vašich oblíbených jídel zakomponovat i citrusy s Richardem

Přestože venku mrzne a krajina je pokrytá sněhem, Ricardo se rozhodne připravit exotická jídla z citrusových plodů. Jako předkrm podává salát z grilovaných fenyklů a mandarinek se sladkokyselou zálivkou. Hlavním chodem jsou kuřecí stehna pečená na pomerančové marmeládě, nadívaná grepem a pomeranči. Podává k nim divokou rýži. Jako dezert přichystá křehké ořechové košíčky s citronovým krémem a kousky sladkých krvavých pomerančů. Pít se bude mimo jiné osvěžující ledová tříšť z růžového grepu zvaná granita.

Večer si užijte s českou kriminálkou Čas pracuje pro vraha

Od 20.15 uvidíte v sobotu slavnou českou kriminálku Čas pracuje pro vraha. Užijte si Josefa Somra v trochu jiné roli, než jste zvyklí ho vídat. Film promlouvá o vyšetřování zavražděné ženy, kterou najdou na ulici. Brzy se ukáže, že vražda souvisí s činností velké agentury Indoc, která sídlí v bezprostřední blízkosti kina, kde ženu našli. Na první pohled obyčejný případ se v době vyšetřování změní na nevšední zločin...

Tajný deník call girl

Seriál už můžete tři týdny sledovat od 23.15 na Prima love. Luxusní prostitutka Belle a také hlavní hrdinka seriálu, pobídne svého stálého klienta plastického chirurga Davida, aby se jí svěřil se svou nejtajnější sexuální touhou. Vypadne z něj, že se rád se převléká do ženského prádla, ve kterém se pak předvádí. Belle mu dopřeje styk, který v životě nezažil.

Jenže i Belle má svoje osobní vztahy, které se s profesí prostitutky příliš dobře neslučují. Má vedle sebe muže, který ji miluje, ale ona to nechce vidět... Jak to dopadne?

Sobotní Prima love vás dokáže navnadit na kriminálku, ale i vtipnou erotickou show luxusní prostitutky!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.