Sobotní večer s Primou love? Neodvysílané scény s Paris Hilton, ale i česká kriminálka!

Prima love vám k sobotnímu večeru nabídne opravdové poklady. Nejdříve se zasmějete s americkými multimilonářkami Paris Hilton a Nicole Richie. V reality show Bohaté holky uvidíte neodvysílané a extrémně vtipné scény. Poté přijde česká kriminálka Mravenci nesou smrt a Tajný deník call girl!

Už od 18.55 v sobotu uvidíte reality show Zlaté holky a varujeme vás! Nenechte si to ujít, protože u tohoto dílu se opravdu zasmějete. Uvidíte neodvysílané scény! Krom toho, že dvě dědičky a kamarádky Paris a Nicole odjely poznávat svět z druhé strany, kterou neznají, bojují s praktickým životem.

Do natáčení reality show byl jejich svět v podstatě jen černobílý. O chudobě se dozvídaly maximálně z televize. Soukromé školy, luxusní domovy a exotické dovolené v resortech jim poznat opravdový svět nedovolily. Holky se snaží, seč umějí, ale občas se dostávají do opravdu humorných situací. Jak by také mohlo dopadnout jejich první setkání s koněm? Na to se podívejte sami!

Česká kriminálka Mravenci nesou smrt!

Pověstný kriminální film Mravenci nesou smrt má jako téma boj proti drogovému trhu. I když by se mohlo zdát, že komunistický režim tyto záležitosti naprosto přehlížel, opak je pravdou. Pašování a překupnictví drog bylo závažným problémem i za minulého režimu. V tomto filmu uvidíte mladého Jana Kanyzu, Josefa Vinkláře či Zoru Jandovou.

Luxusní společnice

V seriálu, který sledujete každou sobotu a neděli cca ve 23.15, uvidíte tentokrát problémy, které přináší dvojí život. Ne, rozhodně nejde o to, jak si manželé zajišťují alibi. Ale o to, jak se luxusní společnice vypořádají se svým vlastním životem, který se tak tříská s jejich prací. Sežeňte si chlapa, který by zvládnul vědomí o tom, že právě tvrdě pracujete se... zámožným podnikatelem nebo úchylným otcem od dvou dětí. Belle však někoho takového má! Ten muž by měl získat metál, přesto se pak nakonec ukáže, že to není ideální....

Kromě záležitostí s přítelem však musí lhát i o něco mladší kamarádce, dceři své šéfové, kterou právě zavřeli za kuplířství. Poppy žádá, aby ji doprovodila do vězení za mámou. Belle se sice chystá ke klientovi, ale rozhodne se Poppy doprovodit. V taxíku zavolá společnici Charlotte a poprosí ji, aby si s ní klienta prohodila. Charlotte souhlasí. Poppy se jí v autě vyptává na práci. Když dojedou do věznice, škemrá, aby s ní šla Belle dovnitř...

Zachmuřenou sobotu můžete strávit pod peřinou a s příběhy, které jsou inspirované životem. Sledujte Primu love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.