Sobotní příběh na Love bude o ženě, která nemůže mít děti

Sobotní příběh ze života vás zavede do Kanady. V sobotu ve 20.05 uvidíte thriller Dobří sousedé. Když najdou zavražděnou matku dvou dětí, hlavní podezřelou se stane její nejlepší kamarádka, která děti mít nemůže.

Manželé Kate a Tim touží po dětech, ale Kate je neplodná. Tak se alespoň pomáhá starat o děti sousedů. Když je ovšem její sousedka nalezená o Halloweenu mrtvá, stává se Kate hlavní podezřelou…

Kate Powellová je šťastná žena v domácnosti, svého manžela Tima miluje a pracuje v nemocnici s malými dětmi, které mají nedostatek mateřské lásky. Jediné, co jí chybí ke štěstí, jsou vlastní děti. Přes ulici bydlí jejich nejlepší přátelé od školních let – Anna a Mike Hardingovi.

Když na Halloween někdo zavraždí Ann, vezme si do opatrování jejich dvě malé děti Logana a Ellii. Mike se obviňuje ze smrti manželky, protože nebyl – jako vždy – doma, když došlo k vraždě, a celé roky upřednostňoval práci před manželstvím. Rozhodne se proto radikálně změnit svůj život, aby se o děti postaral. Jenže Kate po dětech touží tak moc, že je pro splnění svého snu ochotná udělat cokoli.

Co všechno bude schopná Kate udělat? To se dozvíte na Prima love již tuto sobotu ve 20.05!

Na otázku, jak mít dítě, když vlastní dítě mít nemůžete, je několik odpovědí. Nabízí se složitá adopce, která vám dovolí osvojit si dítě třeba už od malička. Oproti tomu pěstounská péče nezaručuje, že vám vaše dítě nevezmou jeho biologičtí rodiče, kteří se zničehonic rozhodnou, že chtějí své dítě zpět.

Jednou z dalších možností pro neplodné páry je možnost využít náhradní matky, která embryo oplodněné spermiemi vašeho partnera odnosí a porodí. Takové možnosti využívají i celebrity:

Co se týče praxe, taková možnost už rozhodně není tak růžová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.