Sobotní Love: Ramsey bude řvát, a pak si užijte detektivku od Kleina!

Sobota bude prý zakaboněná a to je to ideální počasí pro to podívat se na pár televizních příběhů. Už v 17.55 si užijte kuchařskou show Ano šéfe, Gordona Ramseye. Poté uvidíte detektivku od Dušana Kleina Radikální řez.

Minulý víkend začala premiéra kuchařské reality show s Gordonem Ramseym, který vymyslel koncept Ano, šéfe! My máme našeho Zdeňka Pohlreicha, Britové mají svého Gordona. Ten je o něco drsnější nervák než náš český šéfkuchař.

Gordon navštíví smradlavou restauraci

Ramsey poznává Neila Farrella, který vlastní restauraci Glass House. Šéfkuchař Richard je asi stejně starý jako Gordon, a tak by měl mít zkušenosti. Gordonovi pro začátek udělá kachní vejce s džemem, což mu nechutná. Poté pozře dušené jehněčí, ale ani to ho nenadchne. Nejvíc Gordonovi vadí hygiena. Kuchyň se musí vycídit. Potom se dají do tvorby nového menu.

Vyhodí šéfkuchaře?

Gordon chce, aby všichni v kuchyni pracovali jako tým. Nechá pracovat kuchaře bez Richarda. Jídlo je dobré, všichni si ho pochvalují. Gordon přesvědčí Neila, že je Richard špatný šéfkuchař. Neil ho však nechce vyhodit. Cílem je předělat lístek a snížit počet jídel. Gordon představí svůj salát. Na večer majitel pozve mnoho hostů. Jídlo předpřipraví, aby nebyl prostor pro chyby. Stejně jich nasekají mraky a večer zvládnou jen s odřenýma ušima…

Dušan Klein natočil skvělý Radikální řez

Ve 20.15 na Prima love se podívejte na detektivku od známého režiséra. Ve filmu uvidíte Veroniku Gajerovou, Ilju Racka a Jana Kanyzu. V cikánské čtvrti okresního města je nalezeno tělo zavražděného syna městského architekta, o němž je známo, že se zasazuje o asanaci právě tohoto zchátralého areálu. Mladý vyšetřovatel se při pátrání seznámí s krásnou cikánkou a jejím prostřednictvím i s uzavřenou komunitou, která se řídí vlastními pravidly…

Seriál Tráva přiostří – rodina je na útěku

Matka, která prodává trávu, není ta správná matka? O tom pojednává seriál Tráva. Je však pravda, že obchod s trávou jí dělá trochu vrásky. Nancy je s rodinou na útěku. Rozhodne se pro odjezd do Kanady, ale na hranicích nastanou problémy. Celníci trvají na předložení rodného listu Steveho, jak to vyžaduje zákon. Nancy si přehraje telefonní vzkazy. Najde vzkaz od agenta FBI a rozhodne se pro změnu totožnosti i života. Všichni si vyberou nová jména a jako příjmení si zvolí Newmanovi.

Sledujte sobotní Primu love! My za vás sledujeme Oscary!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.