Seriály a filmy

22. listopadu 2013 22:30

Petra Kloidová

Sobota s Primou love? Romantika, thriller a erotická reality show!

Tento listopadový víkend má sněžit, proto pro vás máme návrh, jak pohodlně strávit jednu z posledních listopadových sobot. Pohodlně se usaďte a sledujte Primu love od rána do večera!

Po uvařeném obědě si odpočiňte u thrilleru, který se bude zabývat bojem otců za to, aby mohli vychovávat svoje děti. Právo být otcem uvidíte už ve 14.25 na Prima love

Třináctiletá dcera žije po smrti matky, která zemřela na rakovinu v jejích šesti letech, jen se svým otcem Davidem. Profesor literatury, fešák Rob Morrow, také píše recenze pro noviny. Jednoho dne napíše nelichotivou kritiku na knihu Megan Hendricsové, která si to s ním jde osobně vyřídit. Od počátku si jsou ale sympatičtí a David ji pozve na kávu... Vtom se však na scénu vrací bývalý milenec zemřelé ženy a rozjede se podívaná...

Ve 20.15 uvidíte kanadský thriller Záhadná minulost

Hlavní představitelka musí řešit jednu z nejsmutnějších chvil jejího života, pohřbívá vlastního manžela, který spáchal sebevraždu. Následně od něj nalézá dopis, v kterém jí manžel vysvětluje, že smrt její mladší sestry nebyla náhoda.

Lara sa pokouší dozvědět víc o manželově temné minulosti a odhalit tajemství, které ho přimělo ukončit vlastní život.

Ve 23.25 se můžete těšit na Gigoly

Partička Gigolů z Los Angels znovu přichází poodkrýt svoje životy. Vin je u nové klientky. Objednala ho pro svou bisexuální přítelkyni. Trojice si povídá u bazénu, odkud se přemístí do ložnice. Tam si lesbický pár užívá a Vin se současně věnuje bisexuální partnerce.

Zatímco jeho kolega Brace řeší první vrásky s plastickým chirurgem. Pak se sejde s klientkou v kasinu, kde se dáma věnuje svému koníčku i obživě – hraje poker. Po několika hodinách zničí všechny protihráče a už za denního světla se konečně dostanou do postele. Unavený Brace se musí přemlouvat, ale musí se chovat jako profesionál.

Sledujte o víkendu Prima love, kde si užijete napětí, ale i romantiku!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.