Seriály a filmy

15. srpna 2011 18:35

Petr Souček

Sledujte Sex ve městě a namíchejte si Cosmopolitan

Zbožňujete seriál Sex ve městě? Sledujte ho na Prima LOVE a připravte si k němu drink Cosmopolitan.

Koktejl Cosmopolitan se stal kultovním drinkem hrdinek seriálu Sex ve městě. Carrie, Charlotte, Samantha i Miranda si tento drink natolik oblíbily, že si ho vychutnávají při svých setkáních velmi často.

Prima LOVE vám přináší tento seriál a k němu si mlžete i podle našeho receptu tento lahodný koktejl namíchat a přiblížit si tak atmosféru hrdinek z New Yorku.

Jak připravit Cosmopolitan?

Z ingrediencí by vám neměla chybět vodka, cointreau nebo triple sec a brusinkový juice. Před přípravou si do koktejlové skleničky dejte led, aby byla dobře vychlazená.Do shakeru nalijte 4cl vodky, 4cl cointreau (triple sec) a 4cl brusinkového juice a šťávu z poloviny limetky. Led ze skleničky přendejte do shakeru a dobře zamíchejte. Obsah nalijte do koktejlové skleničky a ozdobte kouskem pomeranče.

Původ Cosmopolitanu

Drink údajně vznikl na Floridě, kde jej vymyslela barmanka Cheryl Cook. Díky seriálu Sex ve městě rozpoutal tento jednoduchý drink módní vlnu a stal se stylovou záležitostí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.